Hej..
Har søgt og søgt.
Nogen der har en løsning på hvordan man får vanilliekornen i en creme brule til at fordele sig i hele creamen istedet for at lægge sig på bunden.
PNVA Creme Brulee
Rører rundt?
Yes jeg røre rundt imens de bages i ovnen ved 150 grader ;)
Tror sgu jeg ender med at blive lidt sprød.
Udover det kan jeg vist ikke være i ovnen.
Ka de skal bages i ovnen i et vandbad der daekker mindst halvdelen af dine ramakiner.
Det "nemmeste" er at lave din egen vanilleessens. Koeb en billig slave vodka og flaek 10-20 stanger vanillie og put dem ned til vodkaen. Saet laaget paa og lad flasken staa et moerkt og koeligt sted i mindst 6 uger.
After scraping off the top layer of foam from the bowl, stir the liquid mixture once around the bowl to bring up the vanilla bean specks and pour the liquid into each ramekin until halfway full. Empty the liquid from each ramekin back into the mixing bowl and wipe the outer rim of each ramekin clean. There will black specks of vanilla bean on the bottom of the ramekins. Now, pour the liquid back into the ramekins as you would have following the rest of the recipe. You will notice that the black specks of vanilla bean from your initial pouring actually float to the top! Now you will be able to savor the taste of real vanilla bean in every bite!
www.cookinghow.com/2008/09/creme-brulee/