PNVA: Forret til 6 - laves dagen før

#1| 0

Hey guys,


Jeg står for en middag på fredag, og mangler inspiration til forretten. Pga. tidsproblemer SKAL den kunne laves om torsdagen.

Hvad gør jeg? Fuck om det spiller sammen med hovedretten, btw.

6 personer
Budget: Gerne ok billigt - ABSOLUT max er 100 kr pr. mand

PNVA

19-11-2013 22:05 #2| 0

Bacon..

19-11-2013 22:06 #3| 1

Avocadoer med rejer?

19-11-2013 22:09 #4| 0

foodfanatic.dk - supper

19-11-2013 22:09 #5| 0

Du kunne lave små hjemmelavede forårsruller med oksekød, hvidkål, gulerødder, løg serveret med soya og chilisauce :)
... de kan "lægges sammen" dagen før og tilberedes meget hurtigt på dagen.

Du skal bare bruge noget filodej eller rigtig forårsrulle dej (på frost i fx Bilka, Føtex og specialforretninger), kød + grøntsager et rivejern, en stor stegepande, en bagepensel og vand. Til kogningen skal du bruge en mellemstor gryde, masser af olie der kan tåle høj varme, en trådsi og fedtsugende papir (køkkenrulle eller en gammel avis virker fint)

19-11-2013 22:20 #6| 0

Sødeste Tuz: Du kan ikke redde hele verden.. :)

.. men tusind tak for svar alligevel :)))

19-11-2013 22:28 #7| 0

det er bare fordi dét er yngstesønnens ønske, at vi skal have sådan nogle mini-forårsruller med til "jule-sammenkomst med fællesbuffet" i hans klasse på torsdag så det ér det eneste mad-agtige jeg har i hovedet i øjeblikket :D

OG tak .. at sidde og læse på PN er bedre end at hyle af stress over skolen.

19-11-2013 23:29 #8| 0

Snaps

19-11-2013 23:47 #9| 0

Tun tartar...

20-11-2013 00:06 #10| 0

Laks obv...

20-11-2013 06:11 #11| 0

Jeg tror ikke, det går at lade fisken stå ude i et døgn...

20-11-2013 06:31 #12| 0
Avocado_007 skrev:
Jeg tror ikke, det går at lade fisken stå ude i et døgn...


Ude ??
Altså hvis du har tænkt dig at stille den forberedte ret på stuebordet i 24 timer+ så vil det sgu ikke engang gå med en spegepølse mad.
Redigeret af supersafe d. 20-11-2013 06:31
20-11-2013 07:33 #13| 0

Jordskokkesuppe med bacon

Det eneste forberedelse der er bøvlet er at snitte jordskokkerne.

www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=25140

Jeg bruger udelukkende jordskokker, så ingen kartofler.

når jordskokkerne har simret i 20 min., så blendes de (ingen fløde i nu). Inden der skal spises varmer du det op med fløde, mens du rister bacon.

Smager helt suverænt og kan ikke gå galt.

Redigeret af Poker-Slot d. 20-11-2013 07:33
20-11-2013 07:46 #14| 0

Lakseroulade, kan laves på flere måder og kan sagtens ligge på køl. Hvilket "bare" gør den mere fast og dermed lidt nemmere at arbejde med hvis den skal skæres ud på en lidt anderledes måde i forhold til anretning :)

Er på mobilen så link kan smides ind senere ;-)

20-11-2013 08:20 #15| 0

Fiskesuppe.

20-11-2013 11:12 #16| 0

+1 til lakseroulade

er super lækkert og har efter min mening bedst af at ligge en dags tid i køleskabet.

Lakseroulade med spinat

god fornøjelse :)

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar