Kære Pokernet
Jeg står i den situation at jeg skal finde et alternativ til arbejdspladsens dårlige madkultur om aften (Mcdonalds, BK, 7-11, Kineserfood).
Har fundet Tulips livretter hvor udvalget er halvstort:
www.tulip.dk/Consumers/Products/productRange/Livretter+Middagsretter.htm
Går dog ud fra næringsindholdet er pænt ringe, og når det skal spises 3-4 gange om ugen så dør man jo.
Pris skal helst max være 35 kr, da det bliver firmaet dækker dette og rent praktisk ville det være lettest.
Any ideas?
PNVA: "Gode" færdigretter
Tag en stor gryde og lav noget mad, frys det ned i portion størelser, og vupti du har din egen microfood
Men der er jo ingen der gider lave mad mad :P
Det er ca. 3-4 personer om aften.
Hvad med at du eller en anden tager kontakt til en virksomhed der laver rigtig mad :-) en eller anden for for take awaymad og finder ud af om de kan lave en ret til den pris og så er der en der henter det inden man møder.
Firmaet er sikkert med på at tiden bliver kompenseret
Irma har nogle gode indiske færdigretter ... i nogle sorte papæsker.
Færdigretter har aldrig sagt mig en skid. Som regel er det bare noget skrammel som ikke er værdigt at servere for andet end hunde.
Dog vil jeg da gerne give dig et par tips til hvordan du hurtigt og nemt kan lave en lækker omgang aftensmad, uden det bliver for dyrt eller besværligt.
Du må sige til hvis du vil have mig til at skrive opskrifterne :) skal siges at jeg selv har "fundet" på dem, eller de er nok opfundne, men har lavet dem med lidt min egen stil.
Det er bla. lette pasta,spinat,laks og lign. retter.
Martin
Du må gerne sende 'Martin's spezielle Pasta Rechten' i PM hvis du har løst :)
@kentkay
Min postkasse er desværre i stykker men jeg vil da gerne poste et par lækre og nemme retter andre PN'ere kan gavne af.
1. Laks i spinat med pasta.
En std pakke røget laks, 1 pakke frosen spinat, 0.25l fløde/mælk, 1 pakke pasta (helst fersk), salt, peber.
Varm en panden med væden og spinaten og lad det koge op så spinaten tør op og bliver "stuvet" sammen med væsken. Samtidig koger du pastaen og husker at tilsætte salt.
Når pastaen er kogt færdig smider du det på en tallerken og hælder din spinat-stuvning hen over sammen med den ferske røgede laks som du hverken har varmet eller lignende.
Næsten enhver tumpe kan lave den her ret, og den smager fortrineligt, og er samtidig billigt.
2. Okse/bønne gryde
500 g hakket oksekød
Et par dåser hakkede tomater
1-2 dåser beans, gerne med chili etc osv efter smag
Ris,groft brød, eller tortilla chips
Brun oksekøddet i en gryde og tilsæt tomater og bønner. Smag til med salt,peber,chili evt også noget allaround eller grillkrydderi. Lad det stå og simre 10-15-20 minutter og spis det i en skål eller dyb tallerken med tilbehør du foretrækker (etc ris,groft brød, tortilla chips).
Det var bare lige et udkast. Totalt nemme retter at lave og de kan strække sig over flere dage, endda til meget meget rimelige penge.
Kan godt poste nogen flere hvis nogen af jer vil ha et par tips.
Jeg laver selv mad i alle former og typer, også den høje ende med udsøgt kød, gode saucer og alt det der.
Håber det kan bruges!
Hvis det er færdigretter vil jeg gå efter "jensens". Deres retter er ganske udmærket microbølgeopvarmning taget i betragtning.
De kan findes for 25-30,-
Det er dog ikke alle som er enige med mig:
politiken.dk/tjek/dagligliv/forbrugtest/testmad/article387158.ece?service=tjek_nomenu&c=skema
Jeg synes, stort set alle færdigretter jeg har prøvet, er alt, alt for salte. Hvis jeg skal anbefale en, jeg synes virkelig godt om, så må det være græskar/chili-suppen fra Mou. Den har en fin snert af chili, og smager decideret ret godt. Den kan nok ikke spises hver dag, men som afveksling er den god
2. Okse/bønne gryde.....med chili.
Hmmmmm hvad kan vi kalde det ......:)
mambo_err -
(...)'og smager decideret ret godt'
- Fed sætning! Den må jeg til at bruge lidt oftere :-D
Ja, det var lige en af perlerne. Det er ikke sådan, når man midt i bachelorskrivningen, pludselig får lyst til at pøse ud af sin visdom. Take it and use it.
Forloren skildpadde - og KUN den fra Jaka.
www.tulip.dk/Press/ImageGallery/Products/Jaka/Jaka+forloren+skildp2-2.htm
Sådan en fætter passer lige til en arbejdsuge. Suppler med æg og hvidt brød. ;-)
Hjemmelavet smørrebrød ? Det er en sikker vinder.
MartinB, jeg vil godt have nogle flere på. Din 2'er ligner dog meget en std. Chili con carne, men smid bare nogle flere op.
@kris_rem, hehe yeah nu kan jeg godt selv lige høre hvordan det lyder.. beklager :p
@GunsPats
Jeg skriver nogen imorgen eller sådan noget. Skal nok huske det!