PNVA: grisogko.dk

#1| 0

Hej PN

Er der nogen der har prøvet siden (tryk her lol) og kan fortælle noget godt eller skidt om deres kød? Google gav mig kun nogle få hits, som dog næsten alle var positive, så jeg ville lige høre PN.

21-07-2011 23:19 #2| 0

Har ikke prøvet deres hjemmeside, men de har en slagter-forretning i Haderslev der er rigtig god.

22-07-2011 00:10 #3| 0

Ser da umiddelbart rimeligt billigt ud, gør det ikke? Hader bare kød fra frost, da jeg synes at det ødelægger kødet for meget, og de kan vel ikke have det vakuumpakket.

22-07-2011 00:30 #4| 0
OP

Jensen,

grisogko.dk skrev:
Efter selve produktionen af dine varer vakuumpakkes kødet af bakteriologiske hensyn.


Jeg går ud fra at det også betyder at det ikke er frosset når man modtager det. Hvordan kødet ellers behandles når noget af det kommer fra USA eller Sydamerika ved jeg ikke.

Hvad angår prisen ser det ret billigt ud hvis kødet altså er over supermarkedskvalitet. I hvert fald sammenlignet med min lokale slagter og min lokale Superbest-slagter.

JesperA,

Takker for svaret. Jeg tror jeg giver det et skud ved lejlighed.
22-07-2011 00:42 #5| 0

Opdagede det også lige. Det er ok at de modtager kødet vakuumpakket fra udlandet, da kødet kan modne her, men alt efter hvilke slagtere jeg har talt med, så får jeg ret forskellige svar på om man må gen-vakuumpakke det. Men, hvis det er helt sterilt og køligt hvor de pakker ud, og skærer det (tvivler på at det er det 100%), så burde det vel være ok.

22-07-2011 02:56 #6| 0
JesperA skrev:
Har ikke prøvet deres hjemmeside, men de har en slagter-forretning i Haderslev der er rigtig god.


Er den ikke lukket for længst??

I hvert fald den der lå ved Møllestrømmen/nørrebro..

Ligger der en anden?
22-07-2011 07:10 #7| 0

"Sønderjysk Slagterkvalitet"

Er åbenbart importeret kød og vandpumpet kylling.

22-07-2011 10:13 #8| 0

Jeg har engang og lannggg tid siden bestilt derfra. som jeg husker det var kødet vældig fint. blev leveret ved døren i en flamingo kasse med is i for at holde det køligt. og ja. så er det jo billigt nok.

Så jeg kan kun sige gode ting om det. dog er det 3 år siden jeg fik noget der fra.

22-07-2011 10:40 #9| 0
Jensen skrev:
Det er ok at de modtager kødet vakuumpakket fra udlandet, da kødet kan modne her, men


modne? wtf?
22-07-2011 10:49 #10| 2

Hej

Vi har fået fra gris&ko for 1 månede siden ca.. Vi er yderst tilfreds med deres produkt. Vi vil fremover kun benytte os af deres service, da det for os er meget lettere og hurtigere tidsmæssigt end at skulle hente/finde kød i samme kvalitet div. steder.
Vi har benyttet os af sådan en byg selv kasse med 10enheder.
Vi fik noget gyros,oksekød, koletter samt nogle bøffer til grillen.
Jeg må erkende at deres varer er af super kvalitet og specialt de bøffer vi fik var af rigtig rigtig god kvalitet. Deres koletter, var der næsten ikke noget fedt på, så kan kun sige god for deres kød produkter.

Vedr. bestilling, vi bestilte også ankom varerne på den pågivende dato om natten i en frysekasse, som de stilte hvor vi havde bedt dem om det.
Alle varen var vakumpakket og lige til at smide i fryseren.
Vi vil fremover ikke benytte os af andet mhs. til køb af kød pga. tid, kvaliteten + prisen, kan det ikke svare for os som familie på 3 at gøre andeleders.
.mhs til kvaliteten synes jeg den overstiger langt over hvad man ellers normalt kan støve op i div supermarkeder osv. også er gris&ko endda billigere. Så det r win/win
Jeg kan kun sige god for gris&ko og kan kun på det varmeste anbefale dem

Redigeret af prs3ge d. 22-07-2011 11:00
22-07-2011 11:06 #11| 13

Mvh

Morten

Adm. Direktør

Gris&Ko

22-07-2011 11:15 #12| 1

nae. bare yderst tilfreds med produktet. :)

22-07-2011 13:32 #13| 0

Tja, det er sikkert fint. Men billigt synes jeg nu ikke at det er. I øvrigt vil jeg gerne se kødet inden jeg beslutter mig for om jeg vil købe det !!

Go´ weekend til alle.......

Larsen

22-07-2011 13:43 #14| 3

Hej alle

Det er en fornøjelse at læse jeres debat om Grisogko.dk, men vi kan se, at I er lidt i tvivl om, hvad konceptet egentlig er.

Grisogko.dk er startet op i baglokalet til en slagterbutik i Haderslev. Lokalerne blev dog hurtigt for trange, så efter at være flyttet i væsentligt større og nyrenoverede lokaler, og efter at salget på nettet langt oversteg salget i butikken, blev butikken desværre lukket sidste år.

Vores kød leveres ferskt til dig – og det har aldrig været frosset. Bestillingsfristen for levering til den følgende uge er søndag til midnat. På den måde kan vi nøjes med at bestille det kød hjem, vi skal bruge i den pågældende uge, og derfor har vi aldrig noget gammelt kød liggende. Det vil desværre kunne ske i en butik, da de aldrig ved, hvor meget kød de sælger om dagen, og derfor kan man risikere, at det kød man køber i en butik, engang har været fx en steg, inden det blev til en kotelet.

Hovedparten af vores kød er dansk, men vi får også leveret råvarer fra udlandet, fordi det ikke altid er muligt for os at finde en dansk leverandør, der kan leve op til vores forventninger til samspillet mellem kvalitet og pris. Vores amerikanske kød er ganske rigtigt længe undervejs, men tiden bruges til at modne kødet. Det transporteres ved en helt nøjagtig temperatur, der gør, at kun blodet i kødet er frosset, og derfor har det ingen betydning for kødets smag og struktur. Oksekød skal altid modnes i mellem 1-3 uger afhængig af udskæring, da det er umuligt at tygge kødet fra en helt friskslagtet okse.

Vi håber, det gav svar på nogle af jeres spørgsmål.

PS: Direktøren hedder i øvrigt ikke Morten men Johnny Hejsel ;-)

22-07-2011 14:05 #15| 0

Vandpumpet kylling fra Danpo
Bacon fra Holland
Kød fra Tican

Jeg kan kun forestille mig at de åbner nogle vakum poser, og deler dem op i mindre portioner og vakumere dem igen.

Kan ikke se hvad der gør det meget bedre end supermarkederne? For så billigt er det sku da heller ikke.

22-07-2011 15:00 #16| 0

Er det noget du ved noget om ImstillA?? altså hvor kødet er fra?

22-07-2011 15:07 #17| 0
www.trustpilot.dk/review/www.grisogko.dk

De har ihvertfald fået gode anmeldelse på trustpilot.

Jeg kender dog intet til firmaet.
22-07-2011 15:33 #18| 0

En af mine kolleger er kunde der, han hyler op om hvor godt det er....skulle være slagterkvalitet i følge ham.

22-07-2011 18:33 #19| 0

@Andersnl

Det står inde på hver pordukt, der står land og evt. producent - Det er ikke alt der er fra Tican men noget af det

22-07-2011 19:44 #20| 4

Altså bare det at de sælger vandpumpede kyllinger gør da at det aldrig kan tages seriøst. Det er jo junk!

22-07-2011 21:17 #21| 1
OP

zaphod2k,

Jeg kan se at du er trist over at ingen bed på din kyllingekommentar første gang, siden du skriver det samme igen, så jeg tager baiten.

Jeg går ud fra, at de fleste der kerer sig bare marginalt om kvaliteten af det de propper i munden holder sig væk fra "naturelmarineret" kylling, men samtidig virker det overdrevet helt at afskrive en slagter/butik der sælger den slags kylling. Grisogko ser ikke ud til at sælge sig selv på at være en kompromisløs forretning i stil med Årstiderne, men nærmere en bredt favnende butik der sælger kød til priser der ligger et pænt stykke under det supermarked jeg normalt køber kød i. Derfor skal de naturligvis have produkter som appellerer bredt, hvilket billigt kyllingebryst garanteret gør. Man kan til gengæld, med god ret, undre sig over at de ikke har et bedre alternativ til det pumpede kylling, men det så ikke ud til at det var din pointe.

Desuden betyder deres kylling af lavere kvalitet vel ikke at resten af deres produkter er af lavere kvalitet. Min lokale Superbest har en rigtig god slagter med alverdens former for udskæringer af så godt som alle slags godt kød. De har også naturelmarineret kylling og superbilligt hakket okse og gris, men derudover har de økologiske bornholmske unghaner og økokyllinger der har hygget sig på en dejlig bondegård i Jylland. I deres tilfælde er forskellen i kvaliteten på deres kødprodukter et udtryk for at deres kunder efterspørger begge dele af spektrummet, og det faktum at de har kød af ringe kvalitet gør ikke deres andet kød ringere.

Hvis du kigger dig omkring er jeg sikker på at du kan finde talrige eksempler på den måde at drive forretning. I den by jeg voksede op i er der en halvkendt osteforretning som sælger god og dyr ost. I deres køledisk ligger der dog også kedelige ostehaps. I førnævnte Superbest har de en kæmpe vinafdeling med to vinuddannede(eller hvad det hedder) ansatte til at vejlede kunderne. De har en hylde gemt i et mørkt hjørne hvor der står en rød og en hvid papvin til 20 kroner literen. The list goes on.

PS: Jeg har sendt dem en mail for at få svar på hvorfor de sælger et produkt der kan få de lidt langsommere traktorer på marken til at holde sig væk fra deres forretning.

Redigeret af Kirk d. 22-07-2011 21:19
22-07-2011 21:31 #22| 0

Der sidder nogle slagtere med begrænset faglig stolthed derude, og gnækker i skægget over at folk har købt udtrykket naturelmarineret.

22-07-2011 22:02 #23| 3

Well prisen på hakket oksekød er god, og jeg er pisse ligeglad med kvaliteten, så jeg har lige shippet 20 kilo...

22-07-2011 22:09 #24| 0

Yo, det’ et G til et E til et O,
jeg spiser ikke gris eller ko når jeg rocker hver en landsbykro
forbliv tro hvis du vil men hvis du fronter slår jeg til - så Per V hvad er det du vil?

Redigeret af powah d. 22-07-2011 22:10
22-07-2011 22:17 #25| 0

@Kirk
Ja, good point - og godt spottet. Det er bare en af mine "pet peeves" - jeg er så TRÆT af lorteprodukter som vandpumpet kyliing som ovenikøbet bliver solgt som "neutralmarineret".

Derfor har jeg også svært ved at tage den her online shop seriøst når det er noget af det første man ser på deres side.

23-07-2011 15:38 #26| 0
OP
grisogko skrev:
Hej Kirk

Tak for din mail.

Vi har de ”neutral marinerede” kyllingefilter (hedder i dag ”tilsat xx % lage”) fordi Danpo kun leverer dem marinerede. Mange mener at produktet bliver bedre.

Vi har tidligere også haft økologiske fjerkræ produkter, netop for at kunne tilbyde et ”rent” produkt til kunder som dig, men leverandøren svigtede os gang på gang, så vi måtte tage det ud af sortimentet.

Vi arbejder stadig på at finde en leverandør af økologisk fjerkræ, men det er tilsyneladende ikke så let.

Jeg kan garantere dig for at vi ikke slækker på kvaliteten, det er vores vigtigste salgsargument, at kvaliteten altid er i orden.

Håber det var svar på dine spørgsmål ellers må du endelig kontakte os igen.

God weekend

Med venlig hilsen

Poul Erik Christensen

GRISOGKO.dk

Tlf +45 74 52 36 24
23-07-2011 15:45 #27| 0

jeg har fået en leverance derfra engang også, det er dog så længe siden jeg ikke rigtig kan huske det, udover jeg hverken var helt fantastisk eller dårlig kvalitet. dog gik betaling og leverance smooth hvilket er ret væsentligt

25-07-2011 22:02 #28| 0

Grisogko er generelt nuts. Kvaliteten virker i top paa de fleste produkter, specielt deres oksekoed er godt.
Som naevnt kommer det hele i en flamingo kasse med masser af is. Mine leveringer kommer sent onsdag aften, og isen holder sig fint til torsdag morgen selv i sommervarmen.
Det er stor +ev af vaere tilmeldt deres nyhedsbrev. Fornylig shippede jeg 100 stk boeffer af tykstegsfilet (ca 160-170 gr/stk) til en 10'er pr stk.

Jeg er en meget tilfreds kunde i nu snart 2 aar.

25-07-2011 22:05 #29| 0

En super side. :-)
Bestiller selv derfra 1 gang om måneden.

25-07-2011 22:36 #30| 0

Det skal prøves :)

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar