PNVA: Hjælp venner til spisning

#1| 0

Hej

Der kommer 7 venner forbi til spisning i weekenden.

Har meget travlt for tiden, så leder efter noget nemt at lave til forret, hovedret og dessert.

F.eks. kunne det være lækkert at have en forret og dessert som helt eller delvist kunne laves inden gæsterne kommer.

Nogle gode bud på hvad man kan servere?

Er gennemsnitlig i et køkken men har aldrig eksperimenteret det store.

Pft.

02-03-2011 21:48 #2| 0

hej Tuz her

Jeg kan se på dit "Profil", at du ikke er så gammel -- netop derfor ville jeg vælge at gå totalt retro og lave noget rigtig "mormor"mad :)

Tarteletter m. Høns i asparges (fyldet laves dagen før og skal bare varmes + tarteletterne skal lunes på dagen)

Culottesteg (eller anden rød oksesteg)
Bagte kartofler
hjemmelavet bearnaisesauce (eller en god færdiglavet)
enten dampede grøntsager (broccoli, blomkål, gulerødder osv) eller salat"bar".
flütes

Hjemmelavet gammeldaws æblekage m. makroner, makronrasp og flødeskum Det bliver bedst, hvis det bliver tilberedt og lagt sammen dagen før.

Det er tung mad og meget retro .. men stort set alle kan lide det.


Alternativt:

Lakseroulade på grøn salatbund + flütes (lakserouladen laves dagen før og lægges på frost, tages ud et par timer før servering, så den er spiseklar til tiden)

Kyllingebryst fyldt med pesto eller flødeost, omviklet med bacon og stegt i ovn. Dertil kartoffelbåde/skiver, noget lækker salat, groft brød og en eller anden god sauce (evt. med stegeskyen som basis).

Nøddekurv eller chokoladeskål med is og frugter. (bare sådan nogle købte nøddekurve eller chokoladeskåle, noget god is, lidt frugter (friske bær eller henkogte frugter eks. .. hvad du bedst selv kan lide) og flødeskum.

Det er ikke nær så tung mad, men der er færre ting, som kan forberedes/ færdiglaves på forhånd .. til gengæld indeholder hovedretten bacon :)

/Tuz

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar