PNVA: Kagemel

#1| 0

Jeg leder efter et sted, hvor jeg kan koebe hvedemel med lavt glutenindhold, "cake flour" jvnf. wikipedia:

en.wikipedia.org/wiki/Flour#Wheat_flour

jeg har goglet lidt men synes ikke jeg kom frem til noget brugbart i danmark.

16-03-2008 17:34 #2| 0

Hmm. Så vidt jeg husker kan man købe mel med lavt glutenindhold i de fleste supermarkeder... Men kan selvfølgelig nemt huske forkert :)

16-03-2008 17:43 #3| 0

ok jeg har bare ledt forgaeves i foetex, det kan vaere jeg skal proeve med brugsen istedet.

det kan ogsaa vaere det gaar under navnet konditormel eller lign. jeg ved det faktisk ikke.

16-03-2008 17:49 #4| 0

De har det vidst i Dagli Brugsen m.m

Det hedder noget i stil med - Glutenfri hvedemel

17-03-2008 17:26 #5| 0

negativt de har det ikke i brugsen.

de har noget glutenfri melmix. som er en blandeing af alt muligt mystisk og beregnet paa allergikere.

17-03-2008 20:48 #6| 0

Min kæreste, som er kok foreslår at du kontakter din lokale bager der sikkert kan hjælpe dig ved at sælge dig lidt mel ellers er det nok sider som: www.kagekompagniet.dk/


17-03-2008 20:57 #7| 0

ok det aa jeg forsoege, tak.

17-03-2008 21:02 #8| 0

Prøv Irma

17-03-2008 21:13 #9| 0

.. jeg spurgte ernæringsoraklet ved min side, og hun spørger hvad du mon skal bruge det til?

.. jeg siger at det ikke står her. Jeg spørger hvorfor det er vigtigt, og hun siger det er besynderligt du spørger efter hvedemel uden gluten når gluten i hvedemel er grunden til at bruge hvedemel.

PN svarer hermed brug noget speltmel, majsmel eller rismel... Som alle har lavt eller intet glutenindhold.

Billedligt sagt. Du spørger efter mørtel uden cement. Why bother - brug fx i stedet mudder til at bygge med, hvis du partout vil undgå cement. Mørtel uden cement kan alligevel ikke bruges til meget.

17-03-2008 23:17 #10| 0

@Redsox
Forklaring findes under posters Wikipedia link:

"Cake flour
This is a finely milled flour made from soft wheat. It has very low gluten content, making it suitable for soft-textured cakes and cookies. The higher gluten content of other flours would make the cakes tough."

17-03-2008 23:23 #11| 0

Jeg vil nødigt fornærme din kæreste, men spelt, majs og rismel er sgu meget lidt egnet til kagebageri. Og det var i hvert fald, hvad 'cake flour' fik mig til at tænke på

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar