PNVA: Varmluft til stegeso?

#1| 0

Quick question:

Er der nogen fordel ved at bruge varmluft til stegeso end ikke at gøre det?

28-12-2012 17:12 #2| 1

Nej.

28-12-2012 18:18 #3| 0

uden at være prof.. jo vil jeg mene, den bliver hurtigere varm plus en mere jævn varme i hele ovnen.
Læste noget i den stil for nogen tid siden på kvalimad.dk i forbindelse med "verdens bedste brød", der bages i gryde og er værd at prøve:-)

edit, Læs nedenfor, måske ligegyldigt så.. eller måske mere vitalt, har det mon betydning om den varmes hurtigt eller langsomt..

Redigeret af grovfil d. 28-12-2012 19:46
28-12-2012 19:12 #4| 0

Husk at en stegeso skal ind i en kold ovn fra start :)

28-12-2012 19:13 #5| 0

kun hvis hun køber den

28-12-2012 19:13 #6| 0

Hva er en stegeso? :)

29-12-2012 01:01 #7| 0
OP

@Dredk

Den er jeg med på. Omend jeg tvivler på det er nødvendigt med Le Creusets udgave :) (gjorde det dog alligevel).

29-12-2012 01:20 #8| 0

Fordelen ved en varmluftsovn er vel at der ikke kommer direkte varme fra f.eks. toppen af ovnen?
Hvis maden er inde i en lukket stegeso er det vel helt ligemeget?

29-12-2012 01:23 #9| 0
2018 Champ
DonRansby skrev:
Hva er en stegeso? :)


Det lyder jo ikke specielt pænt. Glad for du spurgte først :-)
29-12-2012 03:03 #10| 0
DonRansby skrev:
Hva er en stegeso? :)

Et smart ord for et stort fad med låg! Eller måske ikke skide smart, men i hvert fald et ord!!
29-12-2012 03:04 #11| 0

FFS:

lmgtfy.com/?q=Stegeso

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar