Quick question:
Er der nogen fordel ved at bruge varmluft til stegeso end ikke at gøre det?
PNVA: Varmluft til stegeso?
28-12-2012 16:59
#1|
0
28-12-2012 17:12
#2|
1
Nej.
28-12-2012 18:18
#3|
0
uden at være prof.. jo vil jeg mene, den bliver hurtigere varm plus en mere jævn varme i hele ovnen.
Læste noget i den stil for nogen tid siden på kvalimad.dk i forbindelse med "verdens bedste brød", der bages i gryde og er værd at prøve:-)
edit, Læs nedenfor, måske ligegyldigt så.. eller måske mere vitalt, har det mon betydning om den varmes hurtigt eller langsomt..
Redigeret af grovfil d. 28-12-2012 19:46
29-12-2012 01:01
#7|
0
xitaah OP
@Dredk
Den er jeg med på. Omend jeg tvivler på det er nødvendigt med Le Creusets udgave :) (gjorde det dog alligevel).
29-12-2012 01:20
#8|
0
Fordelen ved en varmluftsovn er vel at der ikke kommer direkte varme fra f.eks. toppen af ovnen?
Hvis maden er inde i en lukket stegeso er det vel helt ligemeget?
29-12-2012 01:23
#9|
0
DonRansby skrev:
Hva er en stegeso? :)
Det lyder jo ikke specielt pænt. Glad for du spurgte først :-)
29-12-2012 03:03
#10|
0
DonRansby skrev:
Hva er en stegeso? :)
Et smart ord for et stort fad med låg! Eller måske ikke skide smart, men i hvert fald et ord!!
29-12-2012 03:04
#11|
0
Du skal være logget ind for at kunne skrive et svar!