Må lige slå et slag for truffel og truffels.. vi spiste der i går og maden var virkelig god, som en også nævnte her i tråden, vi fik en god lang snak med tjener og deres helt utroligt konditor, deres desserter er det bedste jeg har fået til dato, vi tog de 3 øvereste desserter fra kortet en choko fordant med ægte 72% cacao som de får i hele poder fra coca træer
En blod brownie med carameliseret crunch på toppen
Og deres dadel ruller med choko
Alle tilhørende deres egen hjemmelavet vanilje is lavet fra ægte vanilje fra Madagaskar
Fra en scala fra 1-10 var maden 7-8stk men deeserterne var 9,5/10 imo
Ud over det blev jeg tilbudt at søge som kok da chefen ledte efter en kok/hjælper, det lød sådan set på hende som jeg ku starte nu:D meen den må jeg lige tykke nærmere på har da fået tlf og email:)
Prøv den derude!!!
Smagte ekstra godt oven på highroller bobbelboy:(
Redigeret af gizzar d. 23-10-2017 14:16