Jeg er netop hjemvendt fra slagteren med 2 stk. rullede og fyldte svineslag, også kendt som Porchetta.
De skal laves på weberen ved hjælp af roterende grillspyd.
Er der nogen som ved om man bruger direkte eller indirekte varme?
Forslag til tilbehør er også velkomne.
Porchetta på grill, spørgsmål
mens du venter paa at grillcheferne byder ind, saa kan du laese lidt her:
http://grillkokkerier.dk/2011/02/26/porchetta-den-italienske-rullesteg/
Han bruger osse spyd og skriver indirekte varme, har desvaerre ikke selv proevet at lave porchetta endnu, saa ingen personlige erfaringer.
god fornoejelse :-)
Indirekte varme.
Dine svær blir forkullede alt for hurtigt ved direkte varme.
Og god fornøjelse, smager fantastisk:)
kender ikke lige navnet, men tror jeg forstår hvad det er.. Indirekte og evt slutte med direkte for sværenes skyld, men forlad den ikke mens du griller direkte, det går stærkt..
Edit,
Hvem forlader i øvrigt også grillen når der er kolde øl, og konen alligevel laver salat. Så kan man jo ikke få et lynput alligevel.
Kiggede link ovenfor, mums! I øvrigt enig i at pakke den så alt skind sidder yderst.
Synes evt. Det kan kaldes stødemetoden. Det gir så nogen go'e associationer ;)
Ahhm men altså, så fik konen ret. Nemlig at PN havde svaret. Tak.
Indirekte that is.
Status.
Porchettaen blev rigtig god og blev rost meget af gæsterne. Jeg var ikke selv tilfreds med sværen, som var noget blød og ikke sprød. Sværen var ridset og jeg mener selv, at væden er løbet ud gennem revnerne og har gjort sværen fugtig og blød. Næste forsøg må blive med en hel intakt svær, som vist nok også er den originale opskrift.
Derudover virkelig lækker.