Preppe svinemørbrad i god tid - kan man det?

#1| 0

Jeg skal lave noget ala denne, hvor mørbraden er smurt ind i sennep, basilikumblade og så bacon rundt om.


https://nogetiovnen.dk/svinemoerbrad-med-bacon-glaseret/


Kan man godt skære dem til, smøre dem ind, og bacon rundt om osv 3-5 timer i forvejen, hvis jeg bare har dem på køl indtil de skal steges / i ovnen ?

30-12-2021 19:56 #2| 0

Det kan du sagtens :)

30-12-2021 20:10 #3| 0

Du kan også gøre det i dag.

Ingen problemer :)


30-12-2021 21:16 #4| 0

jeg ville være forsigtig med at gøre det i dag, syren fra sennepen har vel en tilberedende effekt på kødet.

30-12-2021 21:39 #5| 0

Dijon sennep er ganske rigtig sur (lav pH værdi), dvs. det vil forventeligt gå i gang med at nedbryde proteinerne i kødet, hvilket kan have en mørnende effekt. 
Men man marinerer rask væk i citronmarinader, med endnu lavere pH (jeg gør i hvert fald) i 3-5 timer uden en kvalitetsmæssig forringelse, og med kun en teske kan jeg ikke se noget problem i det. 

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar