Profiteroles

#1| 0

Hej PN

Jeg er så heldig at stå for desserten til nytårsmiddagen i år. Ville høre om nogle havde erfaringer med at gøre sine profiteroles klar dagen før. Hvor meget kan man lave dagen før uden det skal nedsætte smagsoplevelsen? Ska være fuld på selve aftenen så vil gerne gøre så meget som muligt klar i dag :-)

Redigeret af ERH4RDT d. 30-12-2014 15:30
30-12-2014 18:18 #3| 0

Du kan godt bage dem på forhånd. Derefter kan de opbevares ved stuetemperatur i et døgns tid eller alternativt på frost i længere tid. Læg dem i en lufttæt beholder foret med tør køkkenrulle.

De skal så have et skud i ovnen lige før du kører frem - 1 minut hvis de er v stuetemperatur, 2-4 minutter hvis de er frosne.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar