Pulled pork i ovn med stegeso spg??

#1| 0

Forlænger en stegeso stege tiden for en pulled pork??

22-02-2014 18:23 #2| 21

Kommer an på hvor dårlig hun er i et køkken generelt.

Generelt bør det være mænd der laver lige nøjagtig pulled Pork

22-02-2014 18:31 #3| 0

Mere seriøst så burde den i virkeligheden forkorte stegetiden da den holder på varmen og damp. Lidt som i en trykkoger..

22-02-2014 18:35 #4| 0

hø hø hø.. For en gangs skyld en af de gode Mice ;)

22-02-2014 18:36 #5| 0

Ok. Skal nemlig lave den i ovn for første gang og tænkte jeg ville benytte en stegeso. Må se hvordan det går :)

22-02-2014 18:39 #6| 0

Lam > pork imo.
Når det er sagt så hellere for lang end for kort tid. Hvis du holder ovnen på de der 110 grader kan den nærmest ikke få for lang tid

22-02-2014 19:04 #7| 0

står tidlig op og regner med 10 timer.. og ja lam skal prøves en dag.. og pulled beef skal også prøves, men imorgen tager vi klassikeren :)

22-02-2014 19:36 #8| 0

Køb noget æblejuice. Hvis den skulle for tør.
Hældes over og mikses i kødet.

22-02-2014 20:01 #9| 0

Bliver den mere tør i ovn end på grill??

22-02-2014 20:11 #10| 0

PP laves på grill BASTA :) Men ja, som de andre siger.....110 grader og jo længere tid, jo bedre.

Plejer selv at have vandbad under på grillen, ved ikke om dette er nødvendigt i ovnen ? men ellers tror jeg som ikke den bliver meget dårligere. Dog vil jeg mene der kommer til at mangle noget røgsmag, men det er naturligvis en smagssag ;)

pøj pøj med den m8

Redigeret af Tvis d. 22-02-2014 20:12
22-02-2014 20:13 #11| 0

Jep jeg synes også om grill måden. Men orker det ikke i morgen. Tror den ryger på en rist med vandbad under :)

22-02-2014 20:19 #12| 0

lad os høre hvordan den bliver :) men den skal nu nok blive god, bare den får timer nok

22-02-2014 21:05 #13| 0

Hæld vand i soen.. Bliver genialt når den er færdig. Vend kødet i saften. Tilføj æblejuice som nævnt ovenover hvis den er tør.

22-02-2014 21:06 #14| 0

Men vil du lægge låg over?

22-02-2014 21:35 #15| 0

Jeg elsker pulled pork og bruger gerne 24 timer med ahorntræsgløder i en jordhule, men jeg må indrømme at her i vinter har jeg nu 5-6 gange lavet tankstationsudgaven: Tulips fortilberedte pulled pork i ovn, og med den rigtige bbq sauce, coleslaw og hvad der ellers hører til så rammer det sgu ret godt, så jeg ville ikke være så bekymret om soen, det skal nok blive godt.

22-02-2014 23:15 #16| 0

@Zap

Jeg ved ikke hvad det er, de serverer på tanken, men pulled pork er det i hvert fald ikke. Jeg er ikke helt sikker, men mener det var Tulip.
Jeg fik noget tørt kød, der lå i noget saft af en art, for at de kunne skrive "saftigt" på skiltet.
Jeg fik dog tilbudt pengene igen, da jeg kommenterede det.

23-02-2014 07:51 #17| 0

Så er svinet i ovnen og har været det lidt over en time.. smed lige et stegetermometer i ovnen og den siger 115grader så har skruet ned til 105 for at se om den falder lidt.

Har valgt ikke at lave den i stege so da jeg istedet har prøvet at sætte den på en rist med vandbad under, så må vi se resultatet om 10 timers tid hvor vi helst skal spise... venter en 5-6 timer med at sætte et stegetermometer i kødet for at se hvor langt det er selvom jeg ved de sidste grader går langsomt.

23-02-2014 08:55 #18| 0

Seriøst. Sæt stegen i vand. Det bliver 1000 gange bedre. Og så har du den bedste saft til at mikse rundt i til sidst!!!

Redigeret af JinXXX d. 23-02-2014 08:56
23-02-2014 08:59 #19| 1

Alternativ til JinXs Æble juice, rigtig lækkert til at friske kødet lidt op inden servering:

Vinegarsauce:
1 dl æblecidereddike (eller anden lys eddike)
1 dl ufiltreret æblemost
0,25 dl ketchup
25 g brun farin
1 tsk. chiliflager (kan udelades)
Ca. 2 tsk. havsalt (smag til)
Ca. 1 tsk. friskkværnet peber (smag til)

Bland alle ingredienserne sammen og giv dem et opkog. Køl af og hæld den over det supermøre kød. Saucen skal være godt syrlig så den komplementerer det fede kød.

23-02-2014 09:24 #20| 0

Det har fungeret godt på grill uden den er i vand så det prøver vi også i ovnen. Må prøve det med vand næste gang måske :)

23-02-2014 09:26 #21| 0

Spasm0 vil da lige overveje det.
Har det hele.
Men om lidt skal der laves bolledej og coleslaw :)

23-02-2014 11:08 #22| 0

Jeg serverede pulledpork for drengene igår. Den stod på 100 grader i 16 timer og var fantastisk!! :)

23-02-2014 11:30 #23| 0
Zaphod2000 skrev:
Jeg elsker pulled pork og bruger gerne 24 timer med ahorntræsgløder i en jordhule, men jeg må indrømme at her i vinter har jeg nu 5-6 gange lavet tankstationsudgaven: Tulips fortilberedte pulled pork i ovn, og med den rigtige bbq sauce, coleslaw og hvad der ellers hører til så rammer det sgu ret godt, så jeg ville ikke være så bekymret om soen, det skal nok blive godt.


Har selv overvejet den flere gange, men jeg har hørt den er meget tør (kontra PP fra grill med vandbad under) + at den skulle mangle en hel del røgsmag som man giver den på grillen ?
23-02-2014 14:54 #24| 0
Tvis skrev:
Zaphod2000 skrev:
Jeg elsker pulled pork og bruger gerne 24 timer med ahorntræsgløder i en jordhule, men jeg må indrømme at her i vinter har jeg nu 5-6 gange lavet tankstationsudgaven: Tulips fortilberedte pulled pork i ovn, og med den rigtige bbq sauce, coleslaw og hvad der ellers hører til så rammer det sgu ret godt, så jeg ville ikke være så bekymret om soen, det skal nok blive godt.


Har selv overvejet den flere gange, men jeg har hørt den er meget tør (kontra PP fra grill med vandbad under) + at den skulle mangle en hel del røgsmag som man giver den på grillen ?


Den er ikke tør synes jeg. Der er noget væde med og man kan selv supplere hvis man synes. Jeg laver den altid færdig i en foliebakke med væden ved og øser det opover nogle gange under stegningen.
Røgsmag kan man måske nok sige der mangler - men også der kan man "snyde" lidt med saucen - jeg bruger f.eks. nogle gange smoked Ancho chilies som kan købes på dåse.

Jeg siger ikke det bliver BBQ Pork til guldmedalje, men man har bare ikke altid 16 timer og jeg har været overrasket over hvor godt det faktisk bliver.
23-02-2014 15:38 #25| 0

Når jeg laver det i ovn (lavede det så sent som igår), der plejer jeg at smide dem i en bradepande, hvor jeg holder to mørke øl ned i bunden - det synes jeg giver en virkelig god smag til kødet og blanding af øl og kødsaft (og rub) giver grundlag til at lave en kanon sovs.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar