Jeg har lovet ungernePulled Pork I morgen. Den lokale købmand havde kun kamsteg uden svær, ingen nakkesteg. Umiddelbart frygter jeg lidt at en kamsteg bliver mere tør da den ikke er så fed , men hvad siger pns madeksperter ? Skal lige siges at jeg laver den i ovn, og ikke på grill.
Pulled Pork med kamsteg ?
Hvis du bruger en stegeso burde resultatet blive fint. Har dog ingen erfaring med at lave det af kamsteg
Uha, kamsteg ville jeg sgu være noget nervøs for. Har ikke prøvet, men tror det bliver MEGET tørt.
Måske en stegeso kan hjælpe som klaphat skriver.
Ville ikke anbefale at bruge kam, da fedtet hovedsageligt er oven på kødet og fibrene er korte og porøse. Grunden til at nakken er bedst er at det er noget sejere kød med fedt og bindevæv, som kan tåle (har brug for) den lange tilberedningstid.
Jeg er bange for, at du ender med en omgang tørt smulder, hvis du bruger kam...
Det var egentlig også det jeg frygtede... Har ingen stegeso, så jeg tror bare jeg griller den og smider den i burger boller med coleslaw og diverse i stedet for.
Jeg ville nok ændre menuen til ribbensandwich med rødkål og syltede agurker og så lave pulled pork en anden dag :-)
Et alternativ til en stegeso kunne være en simpel stegepose som du kan købe i nærmest alle supermarkeder eller en støbejernsgryde hvis du har sådan en. Stegeposen kan klart anbefales!
Majaline skrev:
Det var egentlig også det jeg frygtede... Har ingen stegeso, så jeg tror bare jeg griller den og smider den i burger boller med coleslaw og diverse i stedet for.[/quote
pulledpork SKAL da grilles ;)
NÅR du skal lave pulled pork, synes jeg denne barbecue sauce er ganske god:
www.rigeligtsmor.dk/opskrift-barbecuesauce
Hyggelig madblog i øvrigt, med mange gode opskrifter/inspiration :-)