Har fået sådan en maskine... og nu skal vi have det til nytårsaften...
Hvad plejer folket at få af kød og tilbehør - marinader osv.?
Smid gerne jeres erfaringer :)
Og glædelig jul :D
Har fået sådan en maskine... og nu skal vi have det til nytårsaften...
Hvad plejer folket at få af kød og tilbehør - marinader osv.?
Smid gerne jeres erfaringer :)
Og glædelig jul :D
Den gamle hjerne mindes at der altid var lidt ala:
Cocktailpølser
Minutesteaks
Små hakkebøffer / burgere
Kyllingestrimler
Tigerrejer
Bacon Tern/skriver (strimler er noget fanden har skabt)
Æg, både pisket og "alm"
Ost, Gryuere, Mature Cheddar
Strimlet Peberfrugt, champignon, løg, asparges,
Marinader er vel både noget teriyaki, bbq, hvad man lige lyster.
Og velkommen til de glade halvfemser!