Hey guys,
Havde vaeret i en gammel traad herinde angaaende gode restauranter i Barcelona og fandt ABaC i den uden at nogen sagde noget om den rigtigt.
Havde faaet bord paa Saüc til i morgen men var paa ventelisten til ABaC og den virker bare mere nuts, saa maa vist skifte sted.
Hvis nogen har vaeret der og oensker at dele deres oplevelse, then please go ahead.
Ville gerne vide om ala carte menuen er at foretraekke fremfor deres tasting menu'er hvis nogen har indblik.
Og ogsaa vin, formoder dog man blindt kan stole paa deres sommelier?
Hygge
Torben
Restaurant ABaC Barcelona?
Var der for for 5-6 år siden, det var en stor oplevelse og selve resturanten er ret balla. De har et hotel tilknyttet også, tror det er lir nok.
Vi havde en god oplevelse men vi var måske lidt unge, og ikke helt forberedt på at det var meget maritimt tema. Så forvente rigtigt meget skaldyr og fiskeshow. Hvis man er til det så er det nice.
Et billigt value sted i bør prøve er Mariscco, jeg tror jeg var der over ti gange i de 10 måneder jeg boede i barca. (http://www.mariscco.com/)
Ohh nice...
Den skal da helt sikkert proeves - ser laekkert ud!...
Men lyder godt med ABaC - er ret glad for skaldyr saa det lyder som nuts :)
kan særligt huske at turbofluen og Lorten1 stejlede helt over deres knivmuslinger :)
Nice..
Ser frem til at proeve det...
Ser jo ganske hyggeligt ud :)
Mon ikke den faar en instant like efter i morgen.. haha
www.facebook.com/pages/ABaC-Restaurant-Hotel/118082161574079?fref=ts
Fine anmeldelser paa tripadvisor.
www.tripadvisor.dk/Restaurant_Review-g187497-d1074448-Reviews-ABaC_Restaurant_Hotel-Barcelona_Catalonia.html
Kan bare ikke beslutte mig for om vi skal have menuen eller tage mad ala carte...
Besluttes sikkert on location :)
Formoder i tog ala carte.
Jeg var der for 1 år siden med min kæreste. Kan klart anbefales, ligger nok i top 3 af mine madoplevelser. Vi fik begge tasting menuen.
Der var rigeligt med fancy og overraskende serveringer med fx flydende kvælstofs vandmelon-mojito, øl med alkoholprocent på 30 osv, men uden at der på noget tidspunkt blev gået på kompromis med den dybe og komplekse velsmag... hvilket jeg fx syntes det skete lidt på NOMA når de serverer friturestegt mos.
Vi var også på Sauc til frokost samme dag. Den var god, men lidt mere standard om man vil. Intet der overraskede én eller fik det store smil frem.
Lækkert lækkert!
Top tre! Er sådan en oplevelse jeg satser på at forlade stedet med i morgen. :)
Jeg takker - tror også vi hopper på tasting menuen. Ser jo hyggeligt ud...
Wow just WOW!!!
15 retters menu der var en sand oplevelse i gastronomiens forunderlige verden.
Jeg kan ikke anbefale denne madoplevelse nok - fantastisk sted!
Og snup et bord paa terrassen :)
Vores 5 timers madoplevelse stod i 370€ og det var alle pengene værd!
Det var deres store menu plus en flaske hvidvin...
Maden var 155 pr mand. Så vinen var ret billig i forhold til madprisen, men var sommelierens anbefaling og den var fantastisk...
De har en mindre menu til 135, som nok ville være mit valg hvis jeg gik igen, da de 15 retter bare var for meget mad.
Desuden er deres retter på ala carte menuen alle til ca 50€ pr stk - både forretter og hovedretter. Desert til 15-20 stykket.
Gider du ikke skrive lidt om hvad i fik osv? Billeder ville også være nuts:-) smutter selv til barcalona om en måneds tid...
Uh ha...
Kan ikke selv huske hvad alle de forskellige retter var, men dette er hvad de har paa deres hjemmeside og den var ikke helt magen til kan jeg se, men tæt på. Tror faktisk kun det er deserterne der ikke passer...
Nitro cocktail
Carril clam and kaffir lime curry
Barbecued sardines-style cured king mackerel and bread with tomato
Thin foie gras Focaccia with toasted pine nuts onion consommé and orange zest
Parmesan gnocchi with raw mushrooms, nuts, truffle oil and a mushroom infusion with lemongrass
Guillardeaus oyster and Iberian bacon served warm and smoked, consommé of hunting meat and a Thai/Mex leaf veins salad
Little cod fish loins, gelatine skin, peas and morels
Egg yolk cooked in seawater with caviar and lemon Parmentier
Smoked steak tartare, seasoned snow-like beef, cooked egg yolk, veil of mustard and pepper bread brittle
Roasted scallop, lime meunière and lemon Parmentier, baby carrots stir-fried in butter
Fried Mediterranean red mullet with onions, lemongrass aioli and confit tomatoes
Iberian pork tail and cutlet, Palamós prawn, coral consommé and curry bread
Nitro raspberry sorbet, and distilled pears with licorice
Banana with cocoa textures, nutmeg caramel and lime
Over snow of yogurt and biscuits, flowers nectar and violet ice-cream
Selection of aged cheeses
Saa dette er nitro cocktailen der tilberedes ved bordet til at starte med...
Smider andre billeder ind senere.
Ved det ikke...
Fik vores assistent til det :)
Men de maa vel have en option online?
Ellers maa du ringe...
Og i god tid, jeg kom kun ind paa et afbud dagen foer...
Har fundet det(læs damen fandt det) hvad tid ankom i egentlig? De har nemlig først bord til kl. 20.30 og tænker det måske kommer til at knibe hvis man skal igennem 15 retter...:-)
Ja der er brug for damer til den slags - jeg kunne heller ikke magte det :)
Vi ankom klokken 21:00 som jo stadig er tidligt paa disse kanter...
De aabner vist endda foerst klokken 20:30...
og vi forlod stedet lidt i 2...