Restaurant anbefaling pls

#1| 0

Hep,

Jeg er lidt uopdateret på restaurantscenen og kunne godt bruge lidt inputs. I ved selv hvem i er, jer der meget gerne må kommentere :-D

Skal ud lørdag og havde egentlig kig på Formel B, men der er ikke bord andet end meget sent. Leder formentlig, men ikke udelukkende, efter noget i den dur og prisklasse.

Jeg ved ikke helt hvad der er godt til prisen for tiden. Har kig på Geist, 108 mfl. men kan ikke bestemme mig. Geist er pt favorit, var der år tilbage med succes. Og er ret sikker på jeg overser en masse lækre steder. Hit me :-)


Tilføjet: Det må også gerne være noget billigere hvis det er. Er meget begejstret for Osteria 16 i en helt anden boldgade, men også booket.

Redigeret af Turbofluen d. 19-09-2016 21:10
19-09-2016 21:23 #2| 0

Har selv fire besøg på formel B i baggagen, og det er indtil videre klart min favorit-restaurant i København, også blandt andre dyrere restauranter - så vores smag er sikkert nogenlunde ens :)


Seneste "nye" restaurantbesøg var på Rebel (som har en Bib Gourmand) for 2 uger siden, og det syntes jeg også var rigtig godt Kompetent og opmærksom, men samtidig hyggelig og uformel betjening. Rigtig fine retter og meget velvalgt vinmenu. Vi fik en "Rebelsk aften" med 7 retter inkl. vinmenu til 1400,- hvilket jeg fandt godt til prisen.


Der er ledige tider på lørdag.


Edit: Jeg kan se, at menuen stadig er den samme, som da jeg var der - især følgende var rigtig godt:


Agurk - stegt kammusling - dild - boghvedekerner

Stegt torsk - perlebyg - svampe - parmesan

Braiseret blæksprutte - sprød kylling - salvie

Duroc grisebryst - fedtegrever - majs - toast - hyben - BBQ


Redigeret af dillerhans d. 19-09-2016 21:28
19-09-2016 21:27 #3| 0

Hvis der er bord på 108 tænker jeg det er et snap, jeg er i hvert fald sur over at jeg ikke har fået spist der endnu.


Geist er stadig super. Folkene bag Formel B står også bag Restaurant Palægade som jeg nok mener kandiderer til at være byens bedste frokostrestaurant, de har også åbent om aftenen men jeg har kun spist der til frokost.


Et besøg hos Erwin nede på Lumskebugten er også altid anbefalelsesværdigt, omend det er i den rustikke ende.


Hvis du er til Geist må jeg i øvrigt sige at Bo Bechs nye sted lou lou holder et ret højt niveau efter de lige fik skærpet konceptet efter åbningen. Disclaimer har selv arbejdet sammen med køkkenchefen dernede.

19-09-2016 21:37 #4| 0

Øvrige steder af varierende karakter som fortjener et besøg:


Restaurant Havfruen i Nyhavn

Ranee's på Blågårds Plads

Enomania

Tinggården i Frederiksværk

Uformel

Bistro Boheme

Restaurant Gl. Mønt

Den Vandrette

Höst

The Market (har hørt at det skulle være godt)

Søren K


Redigeret af henrikthing d. 19-09-2016 21:45
19-09-2016 21:39 #5| 0

Inspiration og en smule hijack.


Er der nogen som har prøvet Naert i Pilestræde?


Kan iøvrigt osse anbefale Bodil på Sdr. Bouldevard - nordisk velsmagende mad dog med er par bittesmå skønhedsfejl. Vinmenuen var i øvrigt fantastisk.

Redigeret af prangstar d. 19-09-2016 21:39
19-09-2016 21:43 #6| 0
prangstar skrev:Inspiration og en smule hijack.

Er der nogen som har prøvet Naert i Pilestræde?

Kan iøvrigt osse anbefale Bodil på Sdr. Bouldevard - nordisk velsmagende mad dog med er par bittesmå skønhedsfejl. Vinmenuen var i øvrigt fantastisk.

Har spist på naert. Synes niveauet på maden er højt men portionerne små. Det er et af de steder hvor begrebet "tasting"-menu kommer til sin ret. Og det norske kunne godt være mere fremtrædende.

19-09-2016 21:45 #7| 0

Jeg har inden for det seneste år været på Le Sommelier i Bredgade, MASH Penthouse og Fishmarket.


Le Sommelier er som navnet antyder fransk og det var bare godt. Francis Cardenau står bag.


MASH er jo MASH.


Fishmarket i Hovedvagtsgade er en fiskerestaurant og jeg kan anbefale deres ceviche (udtales se'vitje) mixte. Ceviche er en kold fiskesalat. Så en gang dampede muslinger og til sidst en lille bouillabaisse. Slut af med en is i Nyhavn.


Alle tre steder har fået fem ud af seks hjerter i Politiken.

Redigeret af fedesen d. 19-09-2016 21:49
19-09-2016 21:52 #8| 0

Sidst jeg var ude og spise fint, var jeg på Kadeau. Det sad virkelig lige i skabet - meget spændende og velsmagende retter. Der er plads på lørdag kan jeg se, i hvertfald såfremt I er 2 personer.

19-09-2016 22:00 #9| 0
henrikthing skrev:
Har spist på naert. Synes niveauet på maden er højt men portionerne små. Det er et af de steder hvor begrebet "tasting"-menu kommer til sin ret. Og det norske kunne godt være mere fremtrædende.

Tak

19-09-2016 22:03 #10| 0
Don_T skrev:Sidst jeg var ude og spise fint, var jeg på Kadeau. Det sad virkelig lige i skabet - meget spændende og velsmagende retter. Der er plads på lørdag kan jeg se, i hvertfald såfremt I er 2 personer.

Ikke fordi det på nogen måde er en dårlig anbefaling (tværtimod, men prisniveauet på Kadeau er nærmest det dobbelte af Formel B :)

.

Redigeret af henrikthing d. 19-09-2016 22:03
19-09-2016 22:05 #11| 0

Hvad har Restaurant Anbefaling gjort?

19-09-2016 22:07 #12| 0
henrikthing skrev:Ikke fordi det på nogen måde er en dårlig anbefaling (tværtimod, men prisniveauet på Kadeau er nærmest det dobbelte af Formel B :)
.

Ah, jeg missede lige at der var præferencer til pris :)

19-09-2016 22:28 #13| 0
prangstar skrev:Inspiration og en smule hijack.

Er der nogen som har prøvet Naert i Pilestræde?

Kan iøvrigt osse anbefale Bodil på Sdr. Bouldevard - nordisk velsmagende mad dog med er par bittesmå skønhedsfejl. Vinmenuen var i øvrigt fantastisk.

Jeg var ikke imponeret af Naert. Tog et tilbud igennem early bird til 1/3 off. Ved ikke om det påvirker maden, bør det ikke. Synes service var lidt sløj ifht. få gæster. Altså synes ikke det var decideret dårligt niveau og vist nok en enkelt rigtig god ret imellem, men det var bare lidt kedeligt imo. Synes jeg dog om et par af de nynordiske steder jeg har været, så måske det er mig.

19-09-2016 22:36 #14| 0
Don_T skrev:Sidst jeg var ude og spise fint, var jeg på Kadeau. Det sad virkelig lige i skabet - meget spændende og velsmagende retter. Der er plads på lørdag kan jeg se, i hvertfald såfremt I er 2 personer.

Den er også højt på listen. Mine forældre har dog sommerhus på Bornholm, så går til kilden næste gang jeg er derovre. Og ja, så er vi lige niveauet under prismæssigt denne gang.

19-09-2016 22:42 #15| 0
henrikthing skrev:Øvrige steder af varierende karakter som fortjener et besøg:

Restaurant Havfruen i Nyhavn
Ranee's på Blågårds Plads
Enomania
Tinggården i Frederiksværk
Uformel
Bistro Boheme
Restaurant Gl. Mønt
Den Vandrette
Höst
The Market (har hørt at det skulle være godt)
Søren K

Spændende liste, vil jeg checke ud.
Har været på Ranee's for laaang tid siden, uimponeret men bliver ved med at blive anbefalet så den får et skud mere hvor jeg skal lidt mere rundt i menukortet, som ser ret spændende ud.

Høst er jeg en af de eneste der ikke er vild med. Altså det er udemærket, men for hypet imo.

Søren K har jeg både haft gode og dårlige oplevelser med. En enkelt gang var jeg dog der ifm dining week (det koncept er banned herfra btw) og de havde omdannet stedet til en giga fabrik. Meget ufedt og havde ikke tænkt mig at sætte benene der igen. Dog nyt personale i køkkenet så vidt jeg ved?


De andre har jeg til gode. Uformel er tiltrækkende, men har set at flere herinde mener det er for langt fra formel b, ifht. prisen.

19-09-2016 22:44 #16| 0
henrikthing skrev:Hvis der er bord på 108 tænker jeg det er et snap, jeg er i hvert fald sur over at jeg ikke har fået spist der endnu.

Geist er stadig super. Folkene bag Formel B står også bag Restaurant Palægade som jeg nok mener kandiderer til at være byens bedste frokostrestaurant, de har også åbent om aftenen men jeg har kun spist der til frokost.

Et besøg hos Erwin nede på Lumskebugten er også altid anbefalelsesværdigt, omend det er i den rustikke ende.

Hvis du er til Geist må jeg i øvrigt sige at Bo Bechs nye sted lou lou holder et ret højt niveau efter de lige fik skærpet konceptet efter åbningen. Disclaimer har selv arbejdet sammen med køkkenchefen dernede.

Har booket bord på 108 nu. Det er dog kl 17.30 hvilket jeg hader, men vi er vant til at spise på det tidspunkt med en lille en herhjemme, så holder bordet til imorgen og hører kæresten om hendes mening om tidspunktet.

Ellers hælder jeg mest til Geist stadig, men flere inputs er meget velkomne!

19-09-2016 22:58 #17| 0
Turbofluen skrev: Spændende liste, vil jeg checke ud.
Har været på Ranee's for laaang tid siden, uimponeret men bliver ved med at blive anbefalet så den får et skud mere hvor jeg skal lidt mere rundt i menukortet, som ser ret spændende ud.
Høst er jeg en af de eneste der ikke er vild med. Altså det er udemærket, men for hypet imo.

Søren K har jeg både haft gode og dårlige oplevelser med. En enkelt gang var jeg dog der ifm dining week (det koncept er banned herfra btw) og de havde omdannet stedet til en giga fabrik. Meget ufedt og havde ikke tænkt mig at sætte benene der igen. Dog nyt personale i køkkenet så vidt jeg ved?

De andre har jeg til gode. Uformel er tiltrækkende, men har set at flere herinde mener det er for langt fra formel b, ifht. prisen.


Yes, ny køkkenchef på Søren K, som er rigtig dygtig. Restauranter med den kapacitet kan nemt komme til at virke lidt fabriksagtige alene pga størrelsen, men maden er god.


Mht. Ranee's er det nok meget en smagssag. Jeg synes atmosfæren er hyggelig og at maden er ualmindeligt velsmagende. Men det er jo meget rustikt og nede på jorden. Spiser altid softshell crabs derinde, hold kæft det er lækkert.


Höst er bare et spørgsmål om value for money. Du får ikke noget bedre i den prisklasse i kbh, ainec imo.

19-09-2016 23:00 #18| 0

I øvrigt kan det virkelig ofte betale sig at ringe ´til restauranten for at bestille bord, hvis det er fordi man gerne vil have bord på et andet tidspunkt end der ser ud til at være ledigt på dinnerbooking eller hvad online bestillingssystem de nu bruger. Hvis der er ledige borde fx kl. 17.30 og igen kl. 20.30 kan de nærmest altid lave et bord kl. 19 hvis man lige ringer og hører.

19-09-2016 23:05 #19| 0
henrikthing skrev:I øvrigt kan det virkelig ofte betale sig at ringe ´til restauranten for at bestille bord, hvis det er fordi man gerne vil have bord på et andet tidspunkt end der ser ud til at være ledigt på dinnerbooking eller hvad online bestillingssystem de nu bruger. Hvis der er ledige borde fx kl. 17.30 og igen kl. 20.30 kan de nærmest altid lave et bord kl. 19 hvis man lige ringer og hører.

Will do, ty :)

19-09-2016 23:07 #20| 0

Jeg har lige bestilt på Italy Disco i stedet - nogen der har været der?


Ham jeg skal afsted er medejer af nogle gode restauranter og dygtig kok. Han har været på Geranium, Noma etc. samt nogle af de bedste i andre europæiske lande. Så søger noget anderledes der ikke er Michelin men noget andet. Mit eget yndlingsted er Osteria 16 men kun borde i ydertidspunkterne.


Prisen er ikke underordnet men spændet er ret stort. Overvejer også Geist men tror det er for "normalt" og han har også været der før.


Edit:

Bedste restaurant oplevelse for os begge var Martin Berasategui i Spanien.

Redigeret af prangstar d. 19-09-2016 23:09
20-09-2016 08:51 #21| 0

Studio - Min personlige favorit, der altid leverer på vanvittigt højt niveau. Så meget personlighed og karakter. Samtidig en af de få restauranter der ikke har skruet tasting-menuen et par hundredkroner op ;)
Taller - Fantastisk mad med et anderledes udtryk fra sydamerika og jeg er en sucker for den gennemgående syre, der er tilstede i de fleste retter.
Alchemist. Mage til velsmag i grænseoverskridende forklædning, især indmads-akten. Min eneste anke sidst var, at der var for mange retter(45). Jeg var der i fredags igen, der var skruet ned for volumen på hver enkel ret(stadig 45), så det var balanceret perfekt ud.


Derudover
Søren K
Bistro Boheme
AOC

Restaurantanbefalinger er lidt svært, da det kommer lidt an på dagsformen :)

Jeg er også en af dem, der mangler 108 :)

20-09-2016 12:52 #22| 0

Jeg ville snappe 108 any day. Og ellers som @Bakerizzle

20-09-2016 13:16 #23| 0

Hvordan kan restaurant 'Lele' ikke være nævnt?
Var der i lørdags og har aldrig fået bedre 'Orientalsk/Vietnamesisk' mad og service.

Enestående efter min mening.
Samt kokken er vist Michelinkok.

20-09-2016 15:33 #24| 1
ShipitHG skrev:Hvordan kan restaurant 'Lele' ikke være nævnt?
Var der i lørdags og har aldrig fået bedre 'Orientalsk/Vietnamesisk' mad og service.

Enestående efter min mening.
Samt kokken er vist Michelinkok.

Tror den generelle opfattelse er at det er ret standard/gennemsnitligt? Skal selvfølgelig ikke tage andre til indtægt for den holdning, men jeg har spist på lele to gange og begge gange har det været helt fint efter take away-standard.


Tror i øvrigt ikke amass er nævnt i tråden, det kunne også være et bud. Også prismæssigt.


Edit: Og Restaurant Spontan er også ret hypet.

Redigeret af henrikthing d. 20-09-2016 15:35
20-09-2016 15:44 #25| 0
henrikthing skrev:
Tror den generelle opfattelse er at det er ret standard/gennemsnitligt? Skal selvfølgelig ikke tage andre til indtægt for den holdning, men jeg har spist på lele to gange og begge gange har det været helt fint efter take away-standard.

Tror i øvrigt ikke amass er nævnt i tråden, det kunne også være et bud. Også prismæssigt.

Edit: Og Restaurant Spontan er også ret hypet.

Amass er jeg helt pjattet med selv, det havde jeg shippet hvis det var indenfor budget. Men vi slap 2.700 for to store menuer og en enkelt stor vinmenu, som ikke er nok nu hvor kæresten ikke længere er gravid :-) Så man ryger et stykke over de 3K hvis man som jeg nægter at gå på kompromis når man først har sat sig :-)

20-09-2016 16:00 #26| 0

Nevermind - intet bord på Amass den 30. september eller på 108 for den sags skyld

Redigeret af prangstar d. 20-09-2016 16:03
20-09-2016 16:53 #27| 0

Nu er det efterhånden et par år siden, jeg har været der, men Radio var fin værdi for pengene. Hvis andre har været der for nyligt, kan de måske give deres besyv med:

http://restaurantradio.dk/drikke.asp

20-09-2016 16:55 #28| 0

Jeg anbefaler Alchemist, det er det vildeste jeg endnu har prøvet. Modtager en stjerne næste år og så får du ikke 45 serveringer for 2500.-

Velbekomme... :)

Redigeret af MrRoni d. 20-09-2016 16:56
20-09-2016 17:10 #29| 0
mambo_err skrev:Nu er det efterhånden et par år siden, jeg har været der, men Radio var fin værdi for pengene. Hvis andre har været der for nyligt, kan de måske give deres besyv med:
http://restaurantradio.dk/drikke.asp

Jeg var på Radio for 3 uger siden og jeg synes det var godt.
Der var en super atmosfære og tjenerene havde styr på deres shit.
Helt klart en anbefaling herfra.

20-09-2016 17:20 #30| 0
henrikthing skrev:
Tror den generelle opfattelse er at det er ret standard/gennemsnitligt? Skal selvfølgelig ikke tage andre til indtægt for den holdning, men jeg har spist på lele to gange og begge gange har det været helt fint efter take away-standard.

Tror i øvrigt ikke amass er nævnt i tråden, det kunne også være et bud. Også prismæssigt.

Edit: Og Restaurant Spontan er også ret hypet.

Det kan sku godt ske at vi her i Jylland ikke kan følge så godt med ;-)
Men var pænt overrasket over deres menu; '9 forskellige retter over 5 servinger, med 4 glas vin/vand til' til små 1000,- pr snude - Alle retter sad lige i skabet og servingen var perfekt. Kan være vi ramte en god dag derover, skal jeg selvfølgelig ikke kunne sige.


Men held og lykke med at finde noget OP :-)

20-09-2016 17:33 #31| 0
ShipitHG skrev:
Det kan sku godt ske at vi her i Jylland ikke kan følge så godt med ;-)
Men var pænt overrasket over deres menu; '9 forskellige retter over 5 servinger, med 4 glas vin/vand til' til små 1000,- pr snude - Alle retter sad lige i skabet og servingen var perfekt. Kan være vi ramte en god dag derover, skal jeg selvfølgelig ikke kunne sige.

Men held og lykke med at finde noget OP :-)

Det er muligt det er mig, der er galt på den. Jeg kan se det ligner, at der er forskel på deres forskellige restauranter, så formentlig har jeg bare ramt de mere take away agtige steder. Det lyder lækkert nok som du beskriver :)

20-09-2016 17:33 #32| 0
Turbofluen skrev: Amass er jeg helt pjattet med selv, det havde jeg shippet hvis det var indenfor budget. Men vi slap 2.700 for to store menuer og en enkelt stor vinmenu, som ikke er nok nu hvor kæresten ikke længere er gravid :-) Så man ryger et stykke over de 3K hvis man som jeg nægter at gå på kompromis når man først har sat sig :-)

Toro i Istedgade er også et besøg værd.

20-09-2016 17:58 #33| 0


henrikthing skrev:
Det er muligt det er mig, der er galt på den. Jeg kan se det ligner, at der er forskel på deres forskellige restauranter, så formentlig har jeg bare ramt de mere take away agtige steder. Det lyder lækkert nok som du beskriver :)

Det ligger på Vesterbrogade.

Vil gerne give dig navnet på tjeneren, hvis man kan anbefale sådan noget ved booking, til næste gang du giver det et forsøg :-)

20-09-2016 19:38 #34| 0
henrikthing skrev:
Toro i Istedgade er også et besøg værd.

Var ikke pjattet med deres varme retter.

12-11-2016 20:37 #35| 0

Bumper lige denne tråd, da jeg kan se at mange gerne ville prøve 108 som jeg netop har bestilt bord til på onsdag. Efterfølgende har jeg dog læst en del halvdårlige anmeldelser på TripAdviso, så jeg ville høre om nogle havde haft mulighed for at prøve den og om den er pengene værd, eller om der findes bedre alternativer?

13-11-2016 08:56 #36| 0

Jeg var på Alberto K i løbet af ugen, og var meget imponeret over niveauet af både mad, service og naturligvis udsigt.

13-11-2016 12:34 #37| 0

Vi ville gerne holde det på cirka 500kr. pr. person for maden, så hvis nogle har bedre forslag end 108 må de meget gerne byde ind :-)


Vi har været på Osteria 16 som vi var meget glade for, og ønsker helst ikke bøfhus.

Redigeret af VestbjergFTW d. 13-11-2016 12:35
13-11-2016 13:05 #38| 0
VestbjergFTW skrev:Vi ville gerne holde det på cirka 500kr. pr. person for maden, så hvis nogle har bedre forslag end 108 må de meget gerne byde ind :-)

Vi har været på Osteria 16 som vi var meget glade for, og ønsker helst ikke bøfhus.

Redigeret af Kongs d. 13-11-2016 13:05
15-11-2016 08:14 #39| 0

Til dit budget skal du utvivlsomt tage på restaurant No. 2. Det er folkene bag AOC (2 michelin stjerner) som står bag.

http://www.nummer2.dk/


450 kr for 6 retter (hvoraf 2 af dem dog er snacks). Jeg var der forleden og var utrolig overrasket over niveauet. Desuden ligger det flot ud til vandet med udsigt til den sorte diamant.



15-11-2016 08:19 #40| 0
cje1234 skrev:

Til dit budget skal du utvivlsomt tage på restaurant No. 2. Det er folkene bag AOC (2 michelin stjerner) som står bag.

http://www.nummer2.dk/

450 kr for 6 retter (hvoraf 2 af dem dog er snacks). Jeg var der forleden og var utrolig overrasket over niveauet. Desuden ligger det flot ud til vandet med udsigt til den sorte diamant.




Mange tak for hjælpen, det vil vi da helst sikkert prøve! 😊
15-11-2016 08:39 #41| 0

Hvis I skal holde den på en 500kr, så er Geist og Søren K fine bud! NO. 2 er også et godt bud! Anarki kan I tage på, men det er mest for det flotte vinkort og skarpe sommeilers. Og selvfølgelig Spontan :)

Redigeret af Bakerizzle d. 15-11-2016 08:42
15-11-2016 17:43 #42| 0

Må erkende at Henrik og Turb

Jizzlen skrev:Jeg var på Alberto K i løbet af ugen, og var meget imponeret over niveauet af både mad, service og naturligvis udsigt.

Tror også Alberto K ikke har haft besøg af folkene bag Michelin guiden, da det er helt sort de ikke har en stjerne

15-11-2016 20:36 #43| 0
Jensen skrev:

Må erkende at Henrik og Turb

Tror også Alberto K ikke har haft besøg af folkene bag Michelin guiden, da det er helt sort de ikke har en stjerne




Hvad må du erkende? 😎
16-11-2016 07:07 #44| 0
Jensen skrev:Må erkende at Henrik og Turb

Tror også Alberto K ikke har haft besøg af folkene bag Michelin guiden, da det er helt sort de ikke har en stjerne

Enig. Der er ikke en rød tråd i guidens måde at give stjerner på, men et meget godt pejlemærke for kvalitet. Jeg har besøgt en del restauranter i både ind- og udland de sidste 2 års tid. Jeg prøver ikke at være farvet, men Danmark erstadig ekstremt overset både med restauranter der mangler og restauranter der klart fortjener 2 og 3 stjerner. Jeg er ikke i tvivl om, at det kommer, men man skal nok vente 5-10 år, før guiden rigtig anerkender dansk gastronomi og kommer rundt i hele landet.

16-11-2016 10:31 #45| 0
Bakerizzle skrev:
Enig. Der er ikke en rød tråd i guidens måde at give stjerner på, men et meget godt pejlemærke for kvalitet. Jeg har besøgt en del restauranter i både ind- og udland de sidste 2 års tid. Jeg prøver ikke at være farvet, men Danmark erstadig ekstremt overset både med restauranter der mangler og restauranter der klart fortjener 2 og 3 stjerner. Jeg er ikke i tvivl om, at det kommer, men man skal nok vente 5-10 år, før guiden rigtig anerkender dansk gastronomi og kommer rundt i hele landet.

+1. Niveauet på michelinbestjernede steder i udlandet kan sjældent leve op til den danske pendant er også min erfaring.

16-11-2016 11:45 #46| 0
Turbofluen skrev:

Hvad må du erkende?

Pas. Ikke noget jeg har skrevet. Så det dog godt, men antog det var en fejl @Prip instant kom og rettede :-)

16-11-2016 16:16 #47| 0

Hvis turen går til Prag !


http://pavel-helge.dk/prag-favorit-restaurant/



https://www.uemydestinnove.cz/menu

01-02-2017 19:21 #48| 0

Nogle der har været på Gorms og fået "All you can eat" menuen for 350kr og evt. kan anbefale den eller sige om der er bedre alternativer til den pris? 😊

01-02-2017 22:10 #49| 0
VestbjergFTW skrev:Nogle der har været på Gorms og fået "All you can eat" menuen for 350kr og evt. kan anbefale den eller sige om der er bedre alternativer til den pris?

Er det ikke "bare" pizza? :)

01-02-2017 23:15 #50| 0
thebouncer skrev:

Er det ikke "bare" pizza? :)




Det skulle være pizza og antipasta. Synes bare 350kr er ret højt, hvis det bare er "god" pizza 😜
01-02-2017 23:32 #51| 0

Jeg synes ikke en gang, at pizzaerne er noget særligt på Gorms. Jeg blev hvertfald slemt skuffet. Så 350 kr. er tæt på tyveri, hvis du spørger mig.

02-02-2017 00:30 #52| 0
VestbjergFTW skrev:

Det skulle være pizza og antipasta. Synes bare 350kr er ret højt, hvis det bare er "god" pizza

Som Niel siger... der er mange andre steder jeg ville tage hen for 350kr per snude, uden dog at have prøvet omtalte menu

02-02-2017 01:04 #53| 0
thebouncer skrev:

Som Niel siger... der er mange andre steder jeg ville tage hen for 350kr per snude, uden dog at have prøvet omtalte menu




Et godt forslag?
02-02-2017 01:12 #54| 0
VestbjergFTW skrev:

Et godt forslag?

TONYS i havnegade! Haps

02-02-2017 07:43 #55| 0

Jeg synes pizzaerne er fremragende, men til 350 er der også andre steder jeg ville foretrække. Eksempler kunne vær Retour, oysters and grill eller höst for at nævne tre ret forskellige alternativer. På Höst får du eksempelvis en 3 retters til 350 kr. Vin kommer oven i hatten men det går jeg ud fra også er tilfældet på Gorms.

Redigeret af Kanelsneglen d. 02-02-2017 07:44
02-02-2017 08:07 #56| 0

vedr Gorms så har jeg været der tre gange i magstrædet

1. gang var super

2. gang var på det jævne

3. gang var decideret sløjt

kommer der ikke igen

02-02-2017 08:24 #57| 0
VestbjergFTW skrev:

Et godt forslag?

Ville også gå uden om Tonys, men jeg er heller ikke så begejstret for Madklubben.


Forslag:


http://www.osteria16.dk/

Enomania

Fabios

Famo

Toro

02-02-2017 12:54 #58| 0

Hvis folk vil spise godt, men billigt så har Furesø Marina halv pris på deres ala carde frem til 10 feb. Det er ikke oppe på Michelin niveau som de fleste andre steder i tråden, men det er stadigvæk god mad.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar