Hey Pokernet..
Skal med kæresten en tur til Århus og i den anledning skal vi ud og have en god middag..
Hvad kan I anbefale? alle bud er velkomne.... :)
Ramulate
Restaurant Århus
Mash er NUTS!
Walth anbefalede den i den tidligere tråd, og det er det bedste i Aarhus.o
Mash laver gode bøffer og er et fint sted, men at sige at det er det bedste i Århus er efter min mening langt fra sandheden. Hvis budgettet er til det, så vil jeg anbefale Frederikshøj, som er det bedste jeg har prøvet i Århus. Ellers tjek tidligere tråde omkring emnet, som har mange gode bud.
Jeg er ganske enkelt uenig i at MASH er nuts. Det er et godt spisested, men til prisen kan man spise meget bedre flere steder i Århus. Restaurant Et er et godt bud imo. www.restaurant-et.dk/. Jeg tror sågar du lige kan nå deres sommerstik-menu hvor de serverer 4 retter samt vin til for ca. 400 kr. Det er et vanvtittigt godt tilbud!
Hvis budgettet er højere er amunken inde på Frederikshøj. Har kun hørt superlativer om det sted!
God tur :)
Frederikshøj er ultra NUTS og det er slet ikke til diskussion.. Et alternativ kunne være Malling og Schmidt som også gør det ganske godt :-) ville dog udentvivl nuppe frederikshøj hvis budgettet er til det!
CANblau ved klostertov hvis i er til tapas. Jeg var derinde i sidste torsdags og det kan virkelig anbefales!
Ellers er der Svineriet i Mejlgade 35 som også klart kan anbefales!
Nu har jeg endnu ikke prøvet alle de omtalte restauranter men jeg vil give Hajføde ret. Restaurant ET er rigtig godt.
Restaurant Koch
www.kocherier.dk/Restauranter.2.aspx
Hajføde skrev:
Hvis budgettet er højere er amunken inde på Frederikshøj. Har kun hørt superlativer om det sted!
Er det så positive eller negative superlativer du har hørt om stedet?
Frederikshøj er helt på niveau med Søllerød - hvis ikke en lille tand bedre - det er virkelig godt!
^^ Har kæmpe succes i Kolding, Fredericia og Odense...
Super lækkert kød, og et fedt koncept..
Åbner i Århus i morgen.
Frederikshøj. Og hvis du så samtidig beder om en hummer, der er flækket og smurt med kryddersmør; så går du sgu ikke helt galt i byen.
Der er utrolig mange spændende restauranter i forskellige prisklasser. I toppen finder du, som folk skriver, Frederikshøj, M&S, Koch etc. Næste niveau Substans, Miro, Mellemrum, Bistro 65 og Ét. Alle sublime steder, hælder dog personligt mest til Èt, dog uden at have prøvet Miro endnu. Niveauet under finder vi bl.a. CANBlau, som også er mega godt, og kan holdes i pænt niveau da det er store lækre tapas. Det nye Aperto og Vino (det gamle Gourmet Garagen i Mejlgade) er super lækre italienske antipasti retter med virkelig billig valuevin til! Kan klart anbefales. Le Coq er et undervurderet fransk bistro sted, som laver sublim mad. Deres kok fik sølv til DM sidste år. I den billige, men gode ende, finder du vel ForlænsBaglæns, Sct. Oluf og Den Rustikke. Sidstnævnte kan klart anbefales. 3 retter for 165 kr og en fin vin til 185kr. Det er topråvarer (kun 2 forretter og 2 hovedretter at vælge imellem) og typisk klassiske brasserings-retter.
Dog vil jeg uden tvivl og uden sammenligning anbefale Sct. Pauls Apotek i Jægergaardsgade. Det er et hamrende fedt sted! Åbnede for et par måneder siden, og er en verdensklasse cocktail restaurant og desuden et super spisested. Kokken har før været på Noma, Kong Hans Kælder, store steder i Frankrig etc. Der er 12 små retter til 60-125kr stk. og deres drinks er kæmpe value! Eneste minus er, at de kun har en rød og en hvid vin. Det fokuserer de ikke på. Men tro mig, damen vil blive imponeret hvis du tager hende med derind! Du skal dog bestille bord, da det er temmelig populært!
Hvis du er til verdensklasse bøffer og har penge på lommen, så tag MASH. Du vil ikke fortryde det.... Husk pebersauce...
SoerenT skrev:
Der er utrolig mange spændende restauranter i forskellige prisklasser. I toppen finder du, som folk skriver, Frederikshøj, M&S, Koch etc. Næste niveau Substans, Miro, Mellemrum, Bistro 65 og Ét. Alle sublime steder, hælder dog personligt mest til Èt, dog uden at have prøvet Miro endnu.
Vil først lige tilføje at jeg arbejder på Restaurant Miró, så det ikke skal ses som skjult reklame, men åbenlys.
Jeg er enig i, at M&S og Frederikshøj er super skarpe, ligeledes har jeg kun hørt gode ting om Koch fra en kollega. Men jeg er rimelig sikker på, at det ikke er muligt at få plads på Koch - det glade vanvid, med en uges varsel.
Synes ikke du kan ligge ET og Bistro65 i næste klasse. Ikke fordi det ikke er glimrende steder, men fordi det er brasserier. Vi sender selv folk videre til ET, hvis vi har alt booket, og da jeg var dernede, var det også glimrende mad og kompetent betjening. Har desuden den bedste tartar jeg har smagt.
Substans og Dauphine er også glimrende muligheder, hvis I er mere til gourmet.
Når det så er sagt, så synes jeg selvfølgelig du skal komme ned til os på Miró :)
Vil gerne garantere dig, at I får en dejlig aften med sød og kompetent betjening, og sublim mad og vine der er afstemt til maden.