Ristet pølse

#1| 0

Hej PN.

I morgen skal jeg stege nogle pølser på min pande. Det har jeg gjort før - men jeg synes altid de bliver lidt kedelige.

Hvordan kan man tilberede dem så de kommer til at ligne og smage som når man bestiller en ristet i pølsevognen?

06-09-2011 22:40 #2| 0

læser med her... For undertegnede plejer det nemlig også at være umuligt:)

06-09-2011 22:41 #3| 1

Det er i hvert fald vigtig at købe nogle ordentlige pølser.
Jeg er stor tilhænger af Langelænder - grill pølser

06-09-2011 22:43 #4| 0

Sølvpapir på panden, både under og over pølserne, lav varme og en god kvalitet pølser, så er den lige i skabet.

06-09-2011 22:45 #5| 0
OP

@Knæleren

Hvor lang tid ca?

06-09-2011 22:52 #6| 0

Tror at stegevarmen er mest afgørende. Ikke for varmt, de må gerne ligge et godt stykke tid og stege. Så middelvarme og hold lidt øje med dem.

06-09-2011 22:56 #7| 0

Sølvpapiret er med til at opretholde en konstant temp hele vejen rundt, derfor for de sprødeste og saftigeste pølser fordi de ikke flækker. Det afhænger jo lidt af hvor meget varme du giver dem, jeg har ikke rigtig tid på hvor længe, ca 10 min på hver side vil jeg tro, men jeg er over mine som en høg hele tiden ;-)

Redigeret af Knæleren d. 06-09-2011 22:57
06-09-2011 22:59 #8| 0

LAV varme og så omkring 25-35 min. Hvertfald hvad min onkel (slagter og tidligere pølsevognsejer) påstår. De skal vendes jævnligt.

06-09-2011 23:08 #9| 0
OP

Takker - må prøve den med sølvpapir :)

06-09-2011 23:22 #10| 6

Bacon, thats It.

06-09-2011 23:33 #11| 0

Du skal smøre din pande med et meget tyndt lag rapsolie eller farin(tror jeg). Herefter steger du pølserne i en time på meget lav varme. Det er sådan de laves på en grill bar.

06-09-2011 23:39 #12| 0

Kødprocenten er det allllervigtigste, jo mere kød jo bedre:)

07-09-2011 05:52 #13| 2
coinflip skrev:
Herefter steger du pølserne i en time på meget lav varme.


Pifpaf skrev:
LAV varme og så omkring 25-35 min.


Hvordan kan I være så tålmodige, når det er pølser det drejer sig om?! :D
07-09-2011 07:11 #14| 3

Farin på panden??

07-09-2011 07:28 #15| 1

Som sagt er jeg ikke 100 sikker på at det er farin der bruges :) men for at være helt sikker så bare brug rapsolie

07-09-2011 08:32 #16| 0

Gode pølser og lav varme i lang tid = nuts.

07-09-2011 09:57 #17| 3

Er jeg den eneste der forstille sig OP, med to stykker sølvpapir og pølser på hovedet???... :)

07-09-2011 12:24 #18| 0

Lav varme i lang tid på tør pande!

08-09-2011 05:56 #19| 7
Henze05 skrev:
Er jeg den eneste der forstille sig OP, med to stykker sølvpapir og pølser på hovedet???... :)

Ja
08-09-2011 18:34 #20| 0
OP

Nu har jeg testet den med sølvpapiret - og det blev satme godt!:)

08-09-2011 18:43 #21| 2

stop med at købe langelænder det er jo mega jux hvad angår pølser. gå til din slagter og se om de har nogle hjemmelavet, 100 gange beder. og fler gange har de 2-3 slags.

08-09-2011 19:27 #22| 6
progzx skrev:
Hej PN.

I morgen skal jeg stege nogle pølser på min pande. Det har jeg gjort før - men jeg synes altid de bliver lidt kedelige.

Hvordan kan man tilberede dem så de kommer til at ligne og smage som når man bestiller en ristet i pølsevognen?



Hold da op, du må have høj feber, hvis du kan stege pølser på din pande
09-09-2011 07:37 #23| 1

kan det tænkes at der istedet for FARIN menes PALMIN?

09-09-2011 10:12 #24| 1

Langelænder er IKKE gode pølser.
Tag i Metro eller til din lokale kødpusher og køb nogle gode pølser.

Kom noget vand i en gryde og tilsæt en sjat eddike - og tænd for blusset.
Tag gryden af blusset når vandet koger.
Placér din stegepande på blusset.
Hæld en sjat olie (rapsolie eller lign.)på panden.
Tilsæt pølser til det varme vand og lad det stå 5 minutter.
Skru ned for blusset under stegepanden (når fedstoffet er bruset af).
Flyt pølserne fra det varme vand og over på stegepanden.
Steg pølserne i mindst 20 minutter og vend dem hyppigt.

Bon appetit.

09-09-2011 12:17 #25| 1
coinflip skrev:
Du skal smøre din pande med et meget tyndt lag rapsolie eller farin(tror jeg). Herefter steger du pølserne i en time på meget lav varme. Det er sådan de laves på en grill bar.


Farin og rapsolie er jo også næsten det samme...


Farin er et sukkerprodukt!
09-09-2011 12:20 #26| 1

@ Evas far

Er pølserne i Metro bedre? Så vidt jeg ved er det også de store pølseslagterier der laver de fleste af de noname pølser der findes.

Derudover så husk lige at tør pølsen inden du smider den på panden - Så sprøjter den ikke..

09-09-2011 13:34 #27| 0
ImStillA skrev:
@ Evas far

Er pølserne i Metro bedre? Så vidt jeg ved er det også de store pølseslagterier der laver de fleste af de noname pølser der findes.

Derudover så husk lige at tør pølsen inden du smider den på panden - Så sprøjter den ikke..


Jeg har fundet nogle gode pølser i Metro, men ikke alt fra Metro er "guld".
09-09-2011 13:42 #28| 1

Rolig nu ImStillA


Som sagt så kunne jeg ikke huske om det var farin man skulle bruge. Men eftersom det er næsten det samme som rapsolie, så er det jo nok det man skal bruge ;)

10-09-2011 00:06 #29| 4
coinflip skrev:
Rolig nu ImStillA


Som sagt så kunne jeg ikke huske om det var farin man skulle bruge. Men eftersom det er næsten det samme som rapsolie, så er det jo nok det man skal bruge ;)






Hvordan fanden vil du stege i det?
10-09-2011 00:13 #30| 0

kan vi få et guestimate på hvad 45 min tilberedelse af et par pølser på et komfur koster ?

10-09-2011 00:21 #31| 1

Jeg tror at coinflip mener margarine. Sgu da det eneste der giver mening.

10-09-2011 00:29 #32| 0
Live skrev:
kan vi få et guestimate på hvad 45 min tilberedelse af et par pølser på et komfur koster ?


Typisk trækker den største plade på et komfur ca. 1,8KW pr. time, hvis pladen står på højeste blus. Det skal pladen kun gøre i ca. 5 min. og derefter kører pladen vel på ca. 1/4 af max. i resten af tiden.
Efter min "opskrift" er det således ca. 5 min. på fuldt blus (indtil vandet koger) - og 20 min. på 1/4 blus til pølserne er stegt færdige.
Du må selv gange med KWH prisen i dit nærområde.
11-09-2011 02:25 #33| 0
ImStillA skrev:
coinflip skrev:
Rolig nu ImStillA


Som sagt så kunne jeg ikke huske om det var farin man skulle bruge. Men eftersom det er næsten det samme som rapsolie, så er det jo nok det man skal bruge ;)






Hvordan fanden vil du stege i det?


Tak for det sygeste grin coinflip! :D
11-09-2011 04:29 #34| 0
coinflip skrev:
Rolig nu ImStillA


Som sagt så kunne jeg ikke huske om det var farin man skulle bruge. Men eftersom det er næsten det samme som rapsolie, så er det jo nok det man skal bruge ;)





Så griner jo! Fik også sygt grineflip
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar