salmonellaforgitnig?

#1| 0

jeg spite to æg her til morges de var spejlæg
efterfølgende har jeg haft det meggt skidt, generel utilpasbed, diarhhea, og opkastfornemmelser

er der noget jeg kan gøre for at komme ævk med det? og er det salmonellaforgitning`?

18-08-2009 19:43 #2| 0

Inkubationstiden er 1-2 dage, så tror du ikke bare du har lidt paranoia?

18-08-2009 19:47 #3| 0
OP

jeg har ik paranoia, er aldrig syg og er aldrig hypokonder el lign

det her er for real... men måske er det bare en simpel madforgiftning?

18-08-2009 20:22 #4| 0

Hvis det er spejlæg så er salmonella vel væk ved stegning, medmindre du steger dem meget light.

Tror det er noget andet.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar