Selvlysende pålæg

#1| 0

Har noget røget filet, købt i Fakta, som er en lille smule selvlysende. Lidt ligesom de der klistermærker man havde som barn der skinnede meget. Det er ikke lige noget jeg har lyst til at spise. Det er ikke forfærdeligt tydeligt, kun I det rigtige lys. Hvad skal jeg gøre? Gå til fødevarestyrelsen, ekstrabladet eller vurderer I at der ikke er noget galt med pålægget?

04-03-2011 09:52 #2| 0

tror faktisk ikke der er så meget galt med det, fisken er sikkert bearbejdet med et eller andet så det holder længere som indeholder lidt bling-bling

04-03-2011 09:54 #3| 0

Det er en helt naturlig salt-hinde, vil jeg tro..

04-03-2011 10:01 #4| 0

Kontakt René Simmel på ekstra bladet..

04-03-2011 10:03 #5| 0

Der er ikke noget galt med dit pålæg hvis det ikke lugter dårligt. Røget filet skinner altid lidt.

04-03-2011 10:05 #6| 0

havde samme tanke med en pakke saltkød i går, spiste den og har det fint..

04-03-2011 10:10 #7| 0

Asger_b er spot on her.

04-03-2011 10:12 #8| 0

Den er da nem ring til EB og claim dine 15 min. i rampelyset.

04-03-2011 10:19 #9| 0

Altså, hvis kødet skinner i bestemt belysning, så er det nok bare en salthinde, hvis det ligefrem er selvlysende (i mørke), så ville jeg nok være en kende bekymret...

04-03-2011 15:03 #10| 0

Hvis i tvivl - spis det!

04-03-2011 15:12 #11| 0

Hellere skide det ud - end smide det ud!

04-03-2011 16:43 #12| 0

Helt normalt, som flere skriver en salt-hinde eller fedt/sene hinde som man kender fra svinemørbrad, der også kan se lidt "selvlysende" ud.

Velbekommen

04-03-2011 16:48 #13| 0

@maller!! WTF?? er ret sikker på det filet pålæg som omtales i op IKKE er fiske filet ;)

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar