Vi er i Norge v. Lemonsøen og kigger på menukortet her...
Smager Elg-karbonader mon godt?
Mikkmakk og yngstesønnen er nysgerrige og lidt fristede...
Jeg er ikke modig nok!
Har I smagt elgkød? Hvad synes I??
Vi er i Norge v. Lemonsøen og kigger på menukortet her...
Smager Elg-karbonader mon godt?
Mikkmakk og yngstesønnen er nysgerrige og lidt fristede...
Jeg er ikke modig nok!
Har I smagt elgkød? Hvad synes I??
tuznelda skrev:Vi er i Norge v. Lemonsøen og kigger på menukortet her...
Smager Elg-karbonader mon godt?
Mikkmakk og yngstesønnen er nysgerrige og lidt fristede...
Jeg er ikke modig nok!
Har I smagt elgkød? Hvad synes I??
Er sikker på i dør af det, så lad hellere vær. 🤷♂️
tuznelda skrev:Vi er i Norge v. Lemonsøen og kigger på menukortet her...
Smager Elg-karbonader mon godt?
Mikkmakk og yngstesønnen er nysgerrige og lidt fristede...
Jeg er ikke modig nok!
Har I smagt elgkød? Hvad synes I??
Smager ganske fint, har fået det i en del gryderretter/simreretter, når jeg har arbejdet derover. Ikke sådan man bliver blæst bagover, men det har en fin smag.
Så i afventer lige PN’s dom før i træffer beslutningen :D
det er simpelthen for kedeligt hvis man ikke prøver noget lokalt istedet for at ty til den samme kedelig bøf med fritter eller en ligegyldig pizza..
Det smager fint. Det har en mindre fremtrædende vildtsmag end rå- og dåvildt.
Fået en vildtgryde et par gange med elg i og var glimrende!
telum skrev:Livet er for kort, prøv det da!
Jeg tror de to herrer prøver det, og så skal jeg have Laks...
Granaten11 skrev:Er sikker på i dør af det, så lad hellere vær.
Det er 50/50 ... enten dør de eller også dør de ikke....
Turbofluen skrev:
Jeg har en ansat der ikke spiser andet end selvfanget elg, mere eller mindre. Så tænker go. Men hvad risikerer i? Lidt sult hvis i synes det smager dårligt, som vel kan fikses efterfølgende. Det kan da kun være afsted ☺️
Jeg hader bare at betale restaurantpriser for noget jeg ikke kan lide..
aLETman skrev:Smager ganske fint, har fået det i en del gryderretter/simreretter, når jeg har arbejdet derover. Ikke sådan man bliver blæst bagover, men det har en fin smag.
Der er vel ikke ret meget kød man bliver blæst bagover af??
OnkelAqua skrev:
Det smager lidt af menneskekød.
Nå, så er det jo et snap call...
Muhsen skrev:Go for it!
Ta' den store menu - ELGiganten.
Jeg finder selv ud.
Det' sjaw!!
NanoQ skrev:Det smager fint. Det har en mindre fremtrædende vildtsmag end rå- og dåvildt.
Tak for det svar ... jeg bryder mig ikke ret meget om vildt, så det er jo positivt, hvis elg smager mindre vildt.
djoffer skrev:Fået en vildtgryde et par gange med elg i og var glimrende!
Tilbehøret til elg-karbonaden lyder lækkert, så måske tør jeg..
Big_Ass skrev:Har fået elg tatar i Tallinn, ganske glimrende.
smag på det!
Jeg elsker rødt kød, men kan ikke spise tatar eller pariserbøf pga konsistensen er ækel ... hvordan er elg i konsistensen?
Elgkød smager ganske fint, smagen stikker ikke ud, med underlig eftersmag, så go for it
Man kan også være heldig at finde noget bjørnekød, det smager også ganske fint, havde børn med til Sverige hvor vi prøvede, de syntes det var lidt cool at have spist Bjørn :-)
tuznelda skrev:
Smager Elg-karbonader mon godt?
Personligt ville jeg spise et hvilket som helst dyr, hvis man bare sætter ordet 'karbonader' efter det ;)
Men spis det for pokker!
En del af en god rejseoplevelse må da være at få smagt de lokale specialiteter.
tuznelda skrev:Jeg tror de to herrer prøver det, og så skal jeg have Laks...
Det er 50/50 ... enten dør de eller også dør de ikke....
Jeg hader bare at betale restaurantpriser for noget jeg ikke kan lide..
Der er vel ikke ret meget kød man bliver blæst bagover af??
Nå, så er det jo et snap call...
Det' sjaw!!
Tak for det svar ... jeg bryder mig ikke ret meget om vildt, så det er jo positivt, hvis elg smager mindre vildt.
Tilbehøret til elg-karbonaden lyder lækkert, så måske tør jeg..
Jeg elsker rødt kød, men kan ikke spise tatar eller pariserbøf pga konsistensen er ækel ... hvordan er elg i konsistensen?
Nogenlunde samme konsistens, men med lidt lækre ting til at blande det med så det jo for lækkert !
som med alt tatar 😍
Mikkel og yngstesønnen er modige og afprøver elgkødet i aften... jeg er mere til laks.
I dag prøvede vi så elg-karbonaderne, og både Mikkmakk og yngstesønnen er begejstrede. Yngstesønnen dog mere end Mikkmakk...
Jeg smagte en enkelt bid, og syntes det var helt ok. Men er glad for at have valgt kylling i stedet for (laks var udsolgt).
Jeg kunne dog rigtig godt lide tyttebærrene til elg-karbonaderne
.
tuznelda skrev:I dag prøvede vi så elg-karbonaderne, og både Mikkmakk og yngstesønnen er begejstrede. Yngstesønnen dog mere end Mikkmakk...
Jeg smagte en enkelt bid, og syntes det var helt ok. Men er glad for at have valgt kylling i stedet for (laks var udsolgt).
Jeg kunne dog rigtig godt lide tyttebærrene til elg-karbonaderne
.
Vær glad for at laks var udsolgt. Med mindre det var vildlaks, hvilket desværre er usandsynligt.
Opdrættet norsk laks, er tæt på det værste man kan putte i munden, efter koncentreret cyanid.
arigold skrev:Hvad spiste elgstesønnen?
Ihvertfald ikke Hjortebøf.
Den var rådyr!
arigold skrev:Hvad spiste elgstesønnen?
Hjemmelavede burgere.. af oksekød .. på Restaurant Rugvænget, hvor han er både kok, stuepige og hundepasser mens vi andre 3 nyder Norge.
Micebulldogs skrev:
Ihvertfald ikke Hjortebøf.
Den var rådyr!
Ja, det er vildt !
arigold skrev:Hvad spiste elgstesønnen?
Haha - 😅😅😅😅
Granaten11 skrev:
Haha -
Det er endnu sjovere når man ved, at han er 2m høj med vanvittigt lange ben.
Elg-kød er ok, men rensdyr er bedre. Dog svært at få fat i.
Selvom Elgkød ikke har så meget fedt kan det grilles...suveræn smag 👍
CostasNoche skrev:Elg-kød er ok, men rensdyr er bedre. Dog svært at få fat i.
Jeg forventer at få rensdyr, sæl og hval inden for de næste uger.
og ja, rensdyr er sjovere end elg.
NanoQ skrev:
Jeg forventer at få rensdyr, sæl og hval inden for de næste uger.
og ja, rensdyr er sjovere end elg.
Skal du til Grønland?
I så fald er rensdyrspegepølse fantastisk 🤩