Får hele familien på besøg i aften til håndbold. Have derfor tænkt mig at servere en masse forskellige slags snacks. Kan bare ikke rigtig komme i tanke om andet end nachos.
Har PN nogle forslag? Det må gerne være lidt spændende i stedet for slik og chips!
Snack?
guleroder og agurker skåret i pinde og så noget god dip at dippe i :-=)
Hjemmelavede salte mandler. Utroligt nemt.
www.arla.dk/Karolines-Kokken/Opskrifter/salte-mandler/
Dip med dip.
flyveren er spot on... bacon ftw!!! :D
Tortillas
Græsk youghurt
Skinketern
Gravad Laks
Peberrod
Purløg
lav to basisblandinger med Græsk youghurt, peberrod, purløg, salt og peber.
I den ene putter du laksestykker i, den anden skinketern.
Derefter fordeler du et tyndt lag i en tortilla og ruller stramt sammen.
Skær tortilla-rullen i stykker af cirka 2-3 cm og server dem.
(den med skinke er oftest til børn eller kræsne mennesker :) )
stegt chorizo med mozarella og tomat. Kan med fordel laves som pindemadder.
Små kogte kartoffelstykker med rygeost og stegt, reven hvidløg. Også godt til pindemad.
Begge dele er meget nemme at lave.
ca 40 stk
200 g mandler
100 g flødechokolade
Smut mandlerne og snit dem på langs. Rist mandlerne i ovnen 6-7 min. ved 200 grader og lad dem køle af. Pas på at mandlerne kun bliver gyldne, rør lidt rundt i dem et par gange. Hak chokoladen og smelt den i en skål over ikke for varmt vandbad. Bland mandler og chokolade. Sæt blandingen i små toppe på et stykke bagepapir og lad chokoladen stivne.
@razga
"Smut mandlerne og snit dem på langs."
ellers tak! :D
champen24 din idiot, ha ha ha :D
kommer dit odds ikke snart??
Jeg holder lav profil pga. min form.. men jeg kan da poster min eftermiddags kupon hvis det er...
Bank Date Matches Results Bet Odds Status
28.01.2010 15:00 Salavat Yulayev Ufa - Lokomotiv Yaroslavl H(0.0 - 1.5)
1 2.20 +120 6/5 Pending
28.01.2010 15:00 Traktor Chelyabinsk - Amur Khabarovsk (Under/over: 5.5)
under 1.75 -133 3/4 Pending
28.01.2010 14:00 Barys Astana - Spartak Moscow (Under/over: 5.5)
over 1.80 -125 4/5 Pending
Bets
System Bets Total Odds # Bets DKK
Your Bet DKK
Total Bet DKK
Total Winnings*
Accumulator 6.93 +593 593/100 1 x 200.0 = 200.00 1,386.00
Totals 1 200.00 1,386.00
@champen
Skal lokomotiv Yaroslavl bare serveres enkeltvis, eller skal de på en pindemad sammen med Traktor Chelyabinsk?
Og evt. hvor lang tid i ovnen?
rnadal
Kig ud på din venstre, er der et vindue? nej? så kig på din højre er der et? ja? så hop ud af det...
@Champen24
Sådan helt seriøst: Hvad fejler du?
Bacon popcorn?
Bittesmaa tern af bacon steges supersproedt ved meget lav tempratur. Fedtstofet sigtes fra (gemmes) og bacon koeler ned paa et stykke fedtsugende bagepapir. Naar det er nedkoelet koeres det til granulat i en blender.
I fedet fra baconen laves en portion popcorn, og granulaten drysses over.
Laksemousse?
Varmroeget laks piskes til mousse med creme fraiche 38, smage til med hvad hjertet begaerer, og serveres med godt knaekbrod.
Rs Madsen!
De popcorn lyder über klamme imo!!!
Men som KiMs ansat kan jeg da kun anbefale noget blandet som street mix og snackchips - bbq og holiday dip og så en skål gulerødsstave og agurkestave til trunterne!
X
Hvad med lidt romkugler, mega nemt at lave.
Det er bare lidt smør, sukker, kakaopulver, havregryn, og kokos og romlicens, hvis man har lyst :).
@Rsmadsen..
Ha ha er det en rigtig ting..? Lol, mærkeligt det ikke er slået igennem i biograferne!
@X
Efter Kirks fine hentydning i sidste madtraad vil jeg forsoeg ikke at komme til at fremstaa arogant/bedre vidende, men here goes:
Det er for helvede da BACON, guds eget krydderi! (lidt af et paradoks i den saetning) Den dag det bliver klamt er den dag Tara Ried ikke kan duskes.
Nu har jeg personligt tilberedt og smagt ovenstaaende ved flere lejligheder og kan forsikre dig om at det ikke er klamt paa nogen maade.
Faktisk er det en opskrift fra Agnar Sverrison paa texture som lige har vundet deres foerste stjerne, og som stadigt bruger ovennaevnte som en fast del af deres snack sortiment.
Citat Mikkel A:"og kokos og romlicens, hvis man har lyst :)".
Hvordan får man denne licens? Lyder yderst spændende.
En lille let anretning:
foodproof.com/photos/full/bacon-cheese-roll-1290
Hvilket passende kan skylles ned med:
www.grouprecipes.com/27960/bacon-vodka.html
Og til natmad kunne du servere en Turbaconducken. Det er en kylling i baconsvøb inden i en and i baconsvøb inden i en kalkun i baconsvøb. Så nærmer du dig godt nok 10 kilo kød, men jeg kan forstå, at det er hele familien, der kommer, så det passer måske meget godt.
bacontoday.com/the-ultimate-turbaconducken/
brockoli
Super fedt at Champen24 i denne tråd må skrive følgende ting til rnadal uden konsekvenser:
Kig ud på din venstre, er der et vindue? nej? så kig på din højre er der et? ja? så hop ud af det...
Men når man i en anden tråd nominerer Champen24 som årets sportsbetter så bliver den insta slettet.
Nice at Champen24 har fået mod-status, det er sgu også fortjent. Han passer fint ind i niveauet.
@Isaac
Må ærligt indrømme, at jeg ikke kan huske om, det er det, det hedder, men det vil jeg da gætte på. Jeg bryder mig ihvertfald ikke om det i mine romkugler.
tuznelda her:
Små Pepperdews (små chilifrugter, som ikke er specielt stærke) fyldt med philadelfia neutral flødeost.
Pepperdews købes "på glas" i Superbest eller kvickly .. de skal dryppe godt af inden brug, for saften/ lagen er meget stærk. Når de er dryppet godt af fylder du dem med neutral flødeost (jeg plejer at bruge philadelfia) -- serveres på en tallerken med en bunke bambuspinde eller lange tandstikkere til (så man ikke skal bruge fingrene, for det kan godt blive lidt klistret)
De smager kanongodt og man bliver let lidt forfalden til dem. De smager også godt som tilbehør til stegt kyllingbryst m. salat og brød til.
ellers en anden klassiker: Grønne asparges omviklet med bacon - skal bare have 200gr. i ovnen til baconen er lysebrun :)
Eller -- miniforårsruller og nogle skåle m. sursød "dip"salsa :)
/Tuz
:) Det er romessens :). Det lyder godt nok sjovt med licens. Med licens til at lave romkugler 8).
Thai-kyllingedip
to cm ingefær
300 gr hakket kyllingekød
2 spsk peanutbutter
1 - 2 citoner
1 1/2 spsk fiskesauce
1/2 dåse kokosmælk
1 løg
3 fed hvidløg
en dusk koriander
1 rød chili
3 spsk sød stærk chilisauce
Hak det hele
Steg kød med ingefær (revet), løg (hakket).
Kom resten i, gem halvdelen af korianderen til at drysse over når det er færdigt, og steg videre til det er tykt som en god dip, bland evt extra kokosmælk i, til den når ønsket tykkelse.
Spis varm med tykke chips, evt japanske ricecrackers.
@alle
Mange tak for rådene - rigtig mange gode i mellem.
Jeg endte op med Mikmakks peberfrugter med flødeost i, agurker og gulerødder med hjemmelavet dip, chorizo med mozarella, figner omviklet i bacon og så i ovnen.
Mums!