Står og skal lave rigtig meget sous vide. Derfor overvejer jeg at købe:
Hvor mange kilo kød vil i tro denne maksimalt vil kunne tilberede på én gang?
http://www.vaccu.dk/collections/sous-vide/products/sous-vide-heater..
hmmmm linket virker vist ikke?
Vaccu — Sous Vide Heater, 50 Liter
www.vaccu.dk
Lavide LV.50 er en professionel "sous vide heater" som kan klare op til 50 liter. Den monteres på siden af en beholder som f.eks kunne være et kar eller gryde. Den varmer og cirkulerer vandet rundt om maden så der sikres en stabil temperatur i hele beholderen.
Sous vide.. Kapacitet?
har haft en del erfaring med rouner, sous vide og andre "vandbad"
men 20 ltr vand i sous vide kan trække 1 filet altså ca 4,5 til 5 kg kød.
Jo mere der er i sous vide jo mere besvær får den med at føle og regulere temperaturen.
Irks...
Så det er heeelt urealistisk at jeg..
Vil lave ca. 25-30 kilo? -)
Jeg kan evt. selv sørge for at temperaturen holdes stabil de første par timer(altså indtil kødet har nået en vis varme.. Vil denne maskine så ikke kunne holde temperaturen stabil?
hmm.. jeg må dog indrømme jeg aldrig har fyldt det helt op og prøvet det af på den måde.. men hvad med at gøre det over et par gange? og eventuelt ha en termokasse eller lign ? :)
Det er sgu' da sygt at man kan sous vide i den mængde. Der var nogle kantiner som burde servere bedre kød end tilfældet er!