Hej Chefer,
Skal i prøve noget sindsygt så skulle i prøve Sous vide lavet Roastbeef!
Er lavet i følgende setup:
Resultatet efter 12 timer på konstant 58 grader, perfekt lyserød _hele_ vejen igennem:
Sous vide lavet Roastbeef, nuts!
Hvor meget jeg end gerne ville have en sous vide, så synes jeg egentlig resultatet af din roastbeef ser lidt.. meeh ud :/
xitaah skrev:
Hvor meget jeg end gerne ville have en sous vide, så synes jeg egentlig resultatet af din roastbeef ser lidt.. meeh ud :/
?? I dont get it.
Hvad er det for en gryde-halløjert du har brugt? Jeg kan se, at det er OBH nordica, men jeg er "pas" på hvad tingesten ellers hedder.
Jeg bliver jo obv nødt til at ønske mig sådan en halløjert, for jeg vil så gerne prøve at lave sous vide.
xitaah skrev:
Hvor meget jeg end gerne ville have en sous vide, så synes jeg egentlig resultatet af din roastbeef ser lidt.. meeh ud :/
Er du vegetar?
Fedtmarmoreringen i roastbeef er lidt kedelig. Jeg ville vælge en anden udskæring.
Derudover, giver det et fint resultat. Personligt foretrækker jeg intervaller ved højere temperatur.
Det er da nogle ordentlig tykke skiver, du har skåret.
Det er ikke for at være flabet eller trolle på nogen måde .. men hvorfor har man en riskoger?
Det er da noget nær det letteste i verden at koge ris?
Vil jeg få brugt tingesten til andet end sous vide 3-4 gange om året?
Hvis mikkmakk elsker kød får du den brugt 3-4 gange om ugen ;)
Hvor har du købt termostaten eller hvad banditten med digitaltallene hedder ;-)
Micebulldogs
Selvfølgelig elsker han kød .. han er jo mand og slagter.
Men selvom jeg er skolelærer og obv kun arbejder 08.00-10.00 hver dag, holder ferie hele tiden og aldrig har aftenarbejde .. så kan jeg ikke forestille mig at have tid til at lave sous vide kød ret ofte.
Så .. kan man bruge riskogeren til andet end at koge ris i eller tilberede a la sous vide i?
Jeg får aldrig brugt den til at koge ris i - det kan jeg lige så godt slå fast med det samme.
MikkMakk, hvad er det der grønne noget, og hvorfor så lidt sovs, at det slet ikke rør tallerkenen? ;)
NanoQ skrev:
MikkMakk, hvad er det der grønne noget, og hvorfor så lidt sovs, at det slet ikke rør tallerkenen? ;)
Jeg er på slankekur ;)
tuznelda skrev:
Det er ikke for at være flabet eller trolle på nogen måde .. men hvorfor har man en riskoger?
Det er da noget nær det letteste i verden at koge ris?
Vil jeg få brugt tingesten til andet end sous vide 3-4 gange om året?
www.mealsforyou.com/cgi-bin/recipeGadget?gadget.ricecooker
Skal riskogeren bare stå i stand by i 12 timer?
Kan man bare købe en riskoger og så er man klar til sous vide?
har obv. et par digitale termometre.
skal man være obs. på evt. Indstillings muligheder på kogeren?
Riskogeren bliver brugt som "vand bad" den står og koger kødet i 12 timer, tænder og slukker for strømmen konstant, jeg regnede det ud til den stod tændt ca 15-20% af tiden, så det er faktisk billigt i strøm :)
Termo styringen er købt fra Ebay til 80kr og så der sat relæ på :)
Wtf, forsinket dobbeltpost. Mobil indlæg...
sorry, bruger pladsen til on topic: den ser lækker ud den roastbeef!!
Takker, fandt lidt introhjælp hvis andre er interesseret.
www.kvalimad.dk/artikler/udstyr-til-sous-vide?show_comments:int=1
til nedenfor, Jep, godt man ikke slider på en webside som på en bogside ;)
Fik lavet sådan en lille steg i en almindelig ovn ved intervalstegning, ca 2½ time tog hele processen.
overvejer at prøve og har fundet frem til at denne skulle være god
www.auberins.com/index.php?main_page=product_info&products_id=44
Nogen der kender til alternativer.. gerne med links da jeg er lidt en donk..
Alt for dyr, den jeg købte på ebay, og den var helt ny, kostede 80 kr ca :-)
tuznelda skrev:
Det er ikke for at være flabet eller trolle på nogen måde .. men hvorfor har man en riskoger?
Det er da noget nær det letteste i verden at koge ris?
Vil jeg få brugt tingesten til andet end sous vide 3-4 gange om året?
I en riskoger bruger du ikke mere end en DL vand, så de bliver mere dampet end kogt, og imo giver et meget bedre resultat