1. Jeg har læst inde på http://gastromand.dk/opskrift-spareribs/ en lille smule angående selv at lave spareribs. De skal helst have noget dryrub af krydderier, hvile feks natten over i en marinade, og så steges. Men jeg bor i Kbh, og tænker på hvor man kan købe det bedste kød(prisvenligt, ikke gourmetslagterpriser) til spareribs/kamben. Der er nogle der skriver køb kamben, andre flade ribben.
Det er fordi jeg var inde på Flammen for et par uger siden, og de har de DEJLIGSTE spareribs. De var så møre at kødet faldt direkte af. Superdejlig struktur. De giver dem en finish på deres åbne gasgrill, det giver helt sikkert en god finish.
Og så kunne jeg godt tænke mig at genskabe dem hjemme. Jeg må eksperimentere med dryrub og marinade. Men til at starte med, så skal jeg først finde de bedste stykker frisk kød til Spareribs.
2. Jeg har en kødhakker. Og hvad er mere lige til, end selv at lave sit eget kød til hamburgere? Der må i gerne give lidt gode råd, hvilken slags oksekød, der er bedst og billigst hvis man selv vil hakke kødet. Går ud fra at nogle billige udskæringer fint kan være gode hvis man hakker kødet selt.