Sprødt skind på kylling?

#1| 0

Hej står og skal til at lave en kyllig men erder nogen der kan fortælle mig hvordan man får sprødt skind på sådan en, de sidste par gange er skindet blevet blødt uanset om den har været i ovnen eller gryde stegt;)


SlashGnR

30-06-2011 18:27 #2| 0

Den skal ha grill de sidste minutter (Ovn)

30-06-2011 18:29 #3| 0

Pak den ud i så god tid som muligt. Det tørrer skindet ud, så bliver det sprødt.

30-06-2011 18:31 #4| 0

Okay prøver jeg mange tak for jeres svar ;)

30-06-2011 18:32 #5| 0

Salt! - som tørrer skindet, da det vist nok binder vandet:) desuden giver det smag!

30-06-2011 18:36 #6| 0

700 grader, virker det ikke så grill :)

30-06-2011 18:58 #7| 0

Jeez altså..

Tag kyllingen ud og dup den tør med køkkenrulle. Salt og pebre den udvendigt - Husk rigeligt salt!

Du kan eventuelt lave en smør med citron og krydderurter, det røre du blødt og smider ind under skindet på kyllingen, så tager den rigtig god smag..

Men ellers - Tør den og salt den! Og steg ved 200 grader. Hvis det ikke er helt sprødt, kan du bruge grillfunktionen i ovnen. Men pas på det går stærkt og så er det ødelagt!

30-06-2011 19:07 #8| 0

Ring til Bo Bech, problem solved

30-06-2011 19:08 #9| 0

Put cornflakes ovenpå. Det smager MEGA godt :-)

Og nej ikke en joke

30-06-2011 19:54 #10| 0

krosenda + 1000, det er helt fantastisk!

30-06-2011 20:56 #11| 0
www.youtube.com/watch?v=n93DtgebBAA

Virker med garanti også på kylling. GL med det.
01-07-2011 00:34 #12| 0

Heston Blumenthal's serie "In search of perfection" har i 2 afsnit forsøgt at få perfekt kød OG skind, hvilket er et lidt størrere projekt end som så.

Enjoy !

www.youtube.com/watch?v=41AHxTR1MqQ

www.youtube.com/watch?v=j-AUIvRSEBA&feature=fvwrel

01-07-2011 01:32 #13| 0

Hæld citron ud over kyllingen og undlad olie, det et the nuts. 220 grader en time. Skindet bliver helt perfekt.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar