Smut ned til slagteren og få fingrene i nogle Kalvekæber/Svinekæber/Lammeskank (NUTS).
Så i lergryden tilføjer du følgende:
Rødvin, Gulerødder, Selleri, Timian, Rosmarin, Løg, Hvidløg og lidt boullion af en art.
Steg kødet rigtig godt igennem på en pande, tilsæt lidt (Eller meget(NUTS))smør til sidst, så det bruser rigtig godt.
Sørg for elementet i lergryden er tildækket.
Glem den i ovnen i nogle timer ved 180 grader. Pas PÅ det ikke koger tørt, det må godt være lidt juice.
Lav en grov kartoffelmos med en masse smør og fløde, og tilsæt en masse friskhakket krydderurter lige til sidst (persille er lækkert)
Også lige en flaske eller 2 til, så garanterer jeg et godt godnat-knald ;-)
Lidt syltet ville være lækkert til, hjemmesyltet rødbeder, asier eller lign, og lidt franske kartofler.