Svinemørbrad på grill, how to?

#1| 0

Står og skal have stegt noget svinemørbrad på gasgrillen i aften. Men er kommet i tvivl om tilberedningstid.


Simple mørbrad med ost og pakket i bacon.


Hvor lang tid skal jeg forvente og give den på grillen? Og hvilken temperatur skal jeg forsøge og ramme på grillen?


Har en grill med 3 brændere, så min umiddelbare ide er og lade den midterste være slukket og så smide mørbraden i midten af grillen?

14-08-2015 14:43 #2| 0

200grader cirkus, ca. 25min tid.

Husk at få beaconen sprød, det er ikke spændende at tygge i sej beacon :D


Ville lige grille/brune den lidt til at starte med, hvorefter den kan ligge på inddirekte varme.

Hvis beaconen ikke tørrer helt ud, så plejer den altid at blive god.


Overvejer selv at starte kulgrillen op og lave nogle hjemmelavede pizzaer :o)

Redigeret af dj-[k|cK d. 14-08-2015 14:53
14-08-2015 14:50 #3| 0
OP

Perfekt, det var også lidt det jeg var ude i :)

14-08-2015 20:20 #4| 0
dj-[k|cK skrev:200grader cirkus, ca. 25min tid.
Husk at få beaconen sprød, det er ikke spændende at tygge i sej beacon :D

Ville lige grille/brune den lidt til at starte med, hvorefter den kan ligge på inddirekte varme.
Hvis beaconen ikke tørrer helt ud, så plejer den altid at blive god.

Overvejer selv at starte kulgrillen op og lave nogle hjemmelavede pizzaer :o)

Hvor varm skal den være i midten? Stå nemlig med samme mad på grillen nu :-)

14-08-2015 20:38 #5| 0
OP
Moffa skrev: Hvor varm skal den være i midten? Stå nemlig med samme mad på grillen nu :-)

Jeg tog min ud ved 65 og lod den hvile i 10 min, hvilket jeg fandt perfekt :)



Redigeret af ktothep d. 14-08-2015 20:38
14-08-2015 21:53 #6| 0

jeps - den blev også godkendt her :

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar