Lettere presset. grillaften med gæster om en time. Har handlet diverse stks kød hos slagteren, bla. tre stks svineskank. Nu ser jeg at de skal have tre timer ved 180 grader. Kan det virkelig passe... ?
Svineskank på grill
Kan en admin ikke oprette en kategori der hedder "grill" i sommerhalvåret, og så skifte den til "Flæskesteg eller and" om vinteren???
On topic: Ja, hvis du ikke har en trykkoger så tager en skank flere timer hvis du skal have noget ordentlig ud af den...
Rigtig god ide med kategori...
Vi er mange på pn der går op i mad og vin!
Svineskank skal have forholdsvis lang tid, så ja, det kan sagtens passe. De er umiddelbart ikke særligt velegnet til grill... Kødstykker dyret bruger meget = lang tilberedningstid.
oh well... Nu er det regn og torden over Odense, så alt er vel. Tak for hjælpen og fin ide med kategori.
Men det smager fandme godt, selvom det tager lang tid😡
Det tager desværre en krig, men det kan også blive hamrende godt. Fik det i starten af sommeren, hvor det var langtidsstegt og vist også en tur i smoker.
Har i øvrigt kæmpe optur over linealen. :-D