24 timers tråden (http://www.pokernet.dk/forum/show.asp?tid=202530) er blevet for lang, så jeg smider linket her - en beskrivelse af det mest nødvendige sous vide udstyr i GastroMands nye kategori GM Gear:
gastromand.dk/sous-vide-vakum-udstyr/
Så er der ikke længere nogen undskyldning for sejt kød:)
Til de Sous Vide interesserede
01-03-2010 08:54
#1|
0
01-03-2010 13:49
#2|
0
Har købt den selvsamme vacuumpakker til sous vide. Men jeg mangler stadig den helt store sous vide aha oplevelse. Har du evt. et godt forslag til en genial opskrift.
01-03-2010 13:58
#3|
0
Du kan eksperimentere lidt med hvad du kommer med i posen. Brændt rosmarin og lammefillet fx. tilberedes ved 56 grader cirkus 45 min.
01-03-2010 15:06
#4|
0
diedamm OP
@Duce
Vi har indtil videre sous vide'et et par forskellige udskæringer - "Opskrifterne" vil løbende blive smidt på siden...
01-03-2010 15:13
#5|
0
Holdt fødselsdag i weekenden og lavede, ligesom til nytår, Hestons 24 timers bøf.. Den sad lige i skabet igen.. Havde smidt nogle ekstra fed hvidløg i stegen denne gang, og det gav en rigtig god smag.. Kødet var naturligvis vanvittig godt..
Du skal være logget ind for at kunne skrive et svar!