Til de Sous Vide interesserede

#1| 0

24 timers tråden (http://www.pokernet.dk/forum/show.asp?tid=202530) er blevet for lang, så jeg smider linket her - en beskrivelse af det mest nødvendige sous vide udstyr i GastroMands nye kategori GM Gear:

gastromand.dk/sous-vide-vakum-udstyr/

Så er der ikke længere nogen undskyldning for sejt kød:)

01-03-2010 13:49 #2| 0

Har købt den selvsamme vacuumpakker til sous vide. Men jeg mangler stadig den helt store sous vide aha oplevelse. Har du evt. et godt forslag til en genial opskrift.

01-03-2010 13:58 #3| 0

Du kan eksperimentere lidt med hvad du kommer med i posen. Brændt rosmarin og lammefillet fx. tilberedes ved 56 grader cirkus 45 min.

01-03-2010 15:06 #4| 0
OP

@Duce

Vi har indtil videre sous vide'et et par forskellige udskæringer - "Opskrifterne" vil løbende blive smidt på siden...

01-03-2010 15:13 #5| 0

Holdt fødselsdag i weekenden og lavede, ligesom til nytår, Hestons 24 timers bøf.. Den sad lige i skabet igen.. Havde smidt nogle ekstra fed hvidløg i stegen denne gang, og det gav en rigtig god smag.. Kødet var naturligvis vanvittig godt..

01-03-2010 15:15 #6| 0
OP

Godt at høre Thomas! Konceptet er jo meget af det samme og det holder:)

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar