Står og skal lave mad i aften, og planen er noget kyllingfilet med feta og peberfrugt som fyld, og så bacon omkring.
Men hvad fanden smider man som tilbehør? (Evt. forbedring af kyllingfileterne modtages også)
Ps. Det skal være studievenligt, så vi snakker en maks pris på 25 kr pr. person.. ca 8-9 personer der spiser med.
Tilbehør til fyldt kyllingfilet?
Ris, bønner og karrysovs.
Det smager godt, mætter - og er "studievenligt".
♥
Du kunne evt. bare lave filletterne med fyld uden bacon rundt om, og så lave bønner eller grønne asparges med bacon rundt om som sidedish. Det spiller max.
De skal begge have 15-20 min på 180-200 grader i ovnen.
Ellers så en broccoli/bønnesalat.
GL ;)
Tak for alle bud, seriøse som useriøse:D
Omrindelige kyllingfilet, med ris og karrysovs + æbler og ananas vendt på panden i karry og sukker.. gogogo
Du er kommet til at blande frugt i maden :(
@DonkeyJohn..
True that, men lige præcis her, plejer det og smage fint :D
Du kunne også lave dine kyllingefileter præcis som planlagt og bare servere en rissalat til.
Så skal du lave en marinade af eddike (helst hvidvinseddike, men lagereddike kan også bruges), sukker eller honning, sød chilisauce, salt, peber og evt. Lidt vand. Marinaden skal være en anelse mere syrlig end sød.
Kog løse ris som anvist på pakken .. lidt mindre end du ellers ville have lavet.
Vend de kogte og stadigt varme ris i marinaden og sæt på køl.
Tilsæt grøntsager i små tern: gulerod, peberfrugt, agurk uden kerner, springløg, tomat i tern Og uden kerner.
Vend grøntsagerne i risene Og lad det blive næsten helt koldt. lige før servering kommer du eit bæger god fetaost rissalaten (feta er uden vand selvfølgelig).
Serveres med noget stegt kød og groft brød/ flutes. (Hvis I ikke gider bage selv, har fakta nogle, hvor man får 2 for ca. 7kroner og de smager faktisk helt ok)