Tilbehør til torskerogn?

#1| 0

Ketchup [ ]
Mayo [ ]
Ingen af overstående [ ]

Remoulade er desværre stået af.

05-07-2010 17:19 #2| 0

Citron saft + Remoulade intet andet duer, har hørt folk smide mayo på, men det er sq klamt.

05-07-2010 17:23 #3| 0

@Addict
spot 0n

05-07-2010 17:26 #5| 0

Husk først at skære nogle skiver, og stege dem i rigeligt smør på panden, inden du putter citron saft og remoulade/mayo på.

05-07-2010 17:26 #4| 0

addict +1

05-07-2010 17:35 #6| 0

Mayo - helt klart

05-07-2010 17:37 #7| 0

Ja er klar over remoulade og citron er win, men har intet af dette. :D

05-07-2010 17:44 #8| 0

[x] Mayo
[x] Remoulade
[ ] Ketchup
[x] Picles

05-07-2010 17:45 #9| 0

Så vil jeg go for stegt torskerogn på rugbrød med masser af smør... og ikke noget ovenpå!!

05-07-2010 17:47 #10| 0

Tomater eller rød peber? :-)
Remoulade er da børneæde

05-07-2010 17:48 #11| 0

Ketchup [ ]
Mayo [x] (Også fantastisk til salami)
Ingen af overstående [ ]

05-07-2010 17:58 #12| 0

OMG, no brainer ketchup!

05-07-2010 17:59 #13| 0

Obv. er det sådanne tråde her, der gør at man ikke kan andet end at elske PN <3 :D

Men må også bare sige:

addict +1

05-07-2010 18:02 #14| 0

Ellers andre ideer? :D

05-07-2010 18:05 #15| 0

Ristede løg?

05-07-2010 18:10 #16| 0

Ketchup [x] anytime. er max +EV

05-07-2010 18:16 #17| 0

Kan du ikke lave den klassiske borgkutter fra magarinehav med torskerognsstyrhus og salami tag?

www.youtube.com/watch?v=YfDVZg7oTj8

05-07-2010 18:21 #18| 0

Mayo + ketter holder hele vejen :)

05-07-2010 18:32 #19| 0

Hvorfor ikke bare ta en leverpostejmad med banan - KULT

05-07-2010 18:40 #20| 0

Har du Mayo er du jo halvvejs til at ha remo ... hvis du også har eddike + karry + random grøntsager.

Der kan i øvrigt ikke være tale om andre kombinationer..

Torskerogn ristes på panden
Citron skæres i pæne både
Rogn på brød
Dækkes af ca. en halv centimeter remoulade over HELE fladen (dette er vigtigt .. ikke det svage med striber)
Citronskive klemmes ledt til et par velvalgte strint fordeles over den færdige mad

Protip: Lidt karse på toppen giver et grønt pift og gør maden endnu sundere

Yndlingsmad

05-07-2010 18:55 #21| 0

Grøntsager er bandlyst, medmindre min kæreste køber ind. :/

05-07-2010 18:56 #22| 0

Man kan snildt smide mayo på torskerogn. Det smager super!

05-07-2010 19:03 #23| 0

har man kun valget mellem ovenstående må det blive mayo. Men har du et løg og lidt andre "faste" grøntsager dvs gulerødder selleri og evt. kartoffel eller andre kun fantasi sætter grænser:

snit grøntsagerne i meget fine tern varm smør på pande put krydderier og soya (lille smule) i panden og lad grøntsagerne simre møre og hæld ud over din varme eller kolde rogn

05-07-2010 19:08 #24| 0

addict spot on. + fritter til

05-07-2010 19:40 #25| 0

Mayo + rejer er heller ikke dårligt oven på torskerogn

05-07-2010 20:18 #26| 0

PESTO!!
Det var ihvertfald guds gave et par morgener på Roskilde :-)

05-07-2010 20:20 #27| 0

Stop nu med at lave de ækle bokse.

05-07-2010 20:39 #28| 0

MartinB [ ]
MartinB [ ]
MartinB [ ]

05-07-2010 21:34 #29| 0

Den eneste måde at spise torskerogn på er selvfølgelig som zaphon beskriver. Hver gang i gør noget andet, fx putter mayonaisse på, bliver en engel voldtaget af djævlen med et rustent trykluftbor.

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar