Hej PN,
Hvordan bager i jeres pizza? bruger i almindelig ovn eller varmluft? og hvor mange grader?
tilberede frossen pizza - hvordan?
Varmluft, 225-250 grader, direkte på pladen uden bagepapir osv giver det bedste resultat hvis du ikke har en pizzasten :)
Bon appetit!
Sæt den frossen ind imens du tænder på 225 graders varmluft. Færdig efter ca. 20min
Vi har lige haft en heroppe, som kom den i micro-ovnen i 90 minutter, det udløste en brandalarm samt en enkelt-billet ud herfra. Så det skal du nok ikke prøve : )
vonMC er spot on : )
amen for helved... troede jeg var elendig i et køkken!
Hvis det er sårdan en standard bandit fra brugsen ,, er det ca 220 gr i 12-14 min
Giver den 10 min i mikroovnen direkte fra fryseren, plastikken er så vidt jeg husker ikke en man behøver fjerne på de dyre af dem, så er en nem måde at gøre det på og man får en ret så elendig mad ud af det, men i det mindste så får man da lidt mad.
Troede godt nok aldrig den dag ville komme, hvor en spørger om hvordan man tilbereder en fryse pizza, sick.
Semi hijack
Tillykke til NOMA
2. år i træk de bliver kåret til verdens bedste restaurant!
Nb. håber din pizza smagte godt Petrolatum
Utroligt mange failer, læs hvad OP skriver:
Hvordan bager i jeres pizza? bruger i almindelig ovn eller varmluft? og hvor mange grader?
Han spørger om hvordan i laver jeres, og ikke om hvordan man skal varme den.
Varmluft 225 grader.
Spicer den nogle gange op med lidt fra køleskabet. Gorgonzole eller ekstra ost for det mest.
+ Jeg putter dressing på når pizzaen er færdig ;-)
I ovnen, ca 200 grader, til osten er gylden (ca 12-14 minutter).
På bagepapir.
De billigste kræver at spices op.
For alt i verden ikke microvølgeovn.
200 grader varm luft i forvarmet ovn, 12 min præcis. Til Ristorante pizzaer. De bliver godt sprøde.
De nye stenovnspizzaer fra ristorante er btw NUTS!!!!!
Endnu bedre spis noget (rigtig) mad :-)
Troede jeg havde nedkæmpet de her tråde men ak ..... Bumse, pizza, nuggets, fritter,dybfrost, micro, præfabrikeret lortemad kulturen har sgu et par overlevere endnu.... mit fremtidige mål her på PN ( siden vi nu ikke analyserer pokerhænder længere :-) bliver at nedkæmpe de sidste :-))).
Og så self. få folk til at holde op med at skrive std til alt. :-)
Amen for helved..... eneste gang jeg har været enig med granaten i noget som helst.
Når han er spot on, ved man jo en eller anden har lavet et rigtig skidt indlæg.
Har iøvrigt lige tabt 4 Bi hvilket er den eneste grund til at jeg bidrager til denne tråd....har på mærkværdigvis en aftiltende effekt at trolle PN ???, må være derfor det eksisterer endnu,,, go mandag
Frossen Margeritta Pizza:
F0rst taender du ovnen paa 225 grader og tager pizzaen ud af fryseren. Efter ca 10 minutter, inden ovnen er helt varm, fjerner du plastikken fra pizzaen. Dernaest tager du en lille kniv og fjerner alle de r0de smaa klumper som efterligner tomater. Naar det er HELT faerdigt smider du pizzaen i ovenen saa h0jt oppe som muligt i 8 minutter (saet timeren), naar klokken ringer drejer du pizzaen rundt og saetter timeren paa 4 minutter. Du drejer pizzaen for at sikre at den bliver bagt nogenlunde ens da de fleste ovne varmer mere i den ene side end den anden.
Naeste gang klokken ringer er pizzaen klar. Tag den ud, saet den paa en tallerken og skaer den ud med en dertil indrettet pizza-skaerer. Vaer opmaerksom paa at osten er meget varm de f0rste fem minutter.
måske skulle jeg invitere SVPE og raffay til en god pizza
@MrNoller
Han skriver også at det er en frossen pizza. Hvordan vil du lave en pizza ud af en frossen pizza uden bare at varme den??
Mit fremtidige mål på PN er nu at fremme indtagelsen af præfabrikeret lortemad!
Duracell@
Mange i tråden lyder som at de tror manden ikke kan finde ud af og varme en pizza.
Jeg mener bare at manden søger inspiration til at få den bedste mulige fryse pizza.
Sorry for hijack ♥ ♥
men hvordan laver i frosne forårsruller ???
Hvad med frosne cowboytoasts ??
Jeg er helt blank så please help
@deadboy
Go kamp
Ja, så er der jo dem der bare klikker på "pizzaknappen" :)
grunden til at jeg spørger PN er fordi at det er lidt 50-50 om pizzaen bliver god eller tør/brændt. Jeg skifter også mellem varmluft/almindelig ovn/forvarmet/kold ovn og grader og har ikke noteret hvad er den bedste kombination.. Jeg vil gerne få en perfekt pizza i aften ;)
I skal ikke overvurdere folk.
Da min bror flyttede hjemmefra som 21-22 årig, så fik jeg nøjagtig samme spørgsmål, da første forsøg var gået galt for ham.
Han havde gjort nøjagtig som der stod på pakken, skruet ovnen op på 200 grader og ladet pizzaen ligge der i 15 minutter som der stod, men alligevel var pizzaen kold og uspiselig.
Det var så den dag jeg lærte ham at forvarme en ovn...
Nu hvor vi er ved det, er der så nogen der kan forklare mig, hvordan man får sprøde, gyldne pomfritter ud af en miniovn? Ingen varmluft og dermed ingen cirkulation resulterer pt. i kremerede pomfritter. Jeg bliver tyk af at spise al den salatmayonnaise der skal bruges for at fjerne den brændte smag, så er der nogen der kan give et tip?
Bad3xo
PRÆCIS samme situation :D
Æder karry ketchup og salatmayo i dyre domme pga lorte fritter.
EDIT: Mine bliver ikke brændte, de bliver bare bløde, klamme og nedern.
Hvorfor koeber I ikke bare en frituresteger hvis i er saa glade for fritter?
micro 3 minutter for at tø på. 10 minutter for at varme = fantastisk pizza, erfaring tidligere idag. ;)
@KBB
Det er begrænset for hvor meget plads man har. Desuden bliver man tyk af friturestegning.
Det ville lugte pænt vammelt, hvis jeg fyrede en friture op hjemme på værelset.
Det lyder også som om der er meget rengøring, det er jeg ikke stor fan af.