Tilberedning af mofo-tun

#1| 0

Hej Pn!!!

Jeg har denne motherfucker af en tun, som jeg har fået af min fiskeimportør-kammi. Den vejer omkring 6 kg og er hele siden på en tun. Som i kan se er den på frost, jeg håber virkelig ikke det er frostskader den har fået?

Hvordan tilbereder jeg bedst sådan en badass? Hvad med tilbehør? Og er der mere protein i sådan én end der er i halvdelen af den spand i baggrunden?





Jeg vil samtidig slå et slag for verdens bedste film, Leaving Las Vegas - SE DEN.

PS: dr0nuc, fik du streamet noget Metallica? Og gerne link hvis du har en VOD - Jeg sad i parken og fik bajere da du i fredags havde planlagt at streame.
Metallicas bedste sang er og bliver: No leaf clover

Fortsat god søndag alle sammen

/Miller

28-07-2013 12:37 #2| 0

Bøffer og smid dem på grillen.
Det kunne godt ligne frostskader

28-07-2013 12:44 #3| 0

Ved ikke hvad man gør med en frostskadet tun.

Generelt med an tunbøf er det meget vigtigt at man kun steger den ganske let. Har en gang prøvet en tunbøf der var gennemstegt, det er no-go.
Overfladen, hvor de fleste bakterier sidder, skal lige varmes - men indeni skal den være rå som på sushi.

Tror jeg i hvert tilfælde, I.A.N.A.C (I am not a cook)

28-07-2013 13:18 #4| 0

Tunbøf kan være himmelsk men også nemt blive en maks øv oplevelse, den må ikke gennemsteges, hvor længe på hver side afhænger self af tykkelse og kan nemt kræve et par forsøg før man rammer rigtigt :-)

Dog har de gange jeg har prøvet været med frisk tun, så det forbehold vil jeg lige ta..he

← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar