Hey PN,
Hvordan tilberedes oksestegs medaljoner med bacon rundt om bedst? Har søgt lidt på nettet men har ikke kunne finde en specifik fremgangsmåde. Så derfor bliver den smidt op her. Håber PN kan hjælpe!
Tilberedning af oksestegs medaljon
08-02-2012 15:25
#1|
0
08-02-2012 18:16
#3|
0
Jeg plejer at bruge en pande og så stege den på alle sider???
08-02-2012 18:31
#5|
0
Jeg vil brune dem hårdt af på panden, ved god varme, Naturalolie eller smør.
også 2-5 minutter (Går an på ovn, men ellers mærk dig frem) minutter i ovnen, cirka 165-180'
Have varme place klar, også "GO GO GO!
Redigeret af Caseh d. 08-02-2012 18:37
08-02-2012 18:35
#6|
0
Brug evt. 2 pander.. En hvor du starter med at brune siderne hvor der er bacon, og derefter smider den på en rygende varm pande med lidt olie, hvor du giver begge sider 30 - 45 sek...
Du skal være logget ind for at kunne skrive et svar!