Har fået denne monster bøf, 4.5 cm tyk, men har ikke erfaring i tilberedning hvordan får man den stegt så den er light red. Men IKKE medium.
Tips.modtages da den gerne skulle indtages i dag.
Redigeret af Floistrup d. 04-11-2017 15:58
Har fået denne monster bøf, 4.5 cm tyk, men har ikke erfaring i tilberedning hvordan får man den stegt så den er light red. Men IKKE medium.
Tips.modtages da den gerne skulle indtages i dag.
Den har lige 141g mindre end hvad min viden rækker til.. Så der er andre der må byde ind..
Ok.. ser ud til at der ikke rigtigt kommer nogen..
1. tag kødet ud af køleren en time før..
2. hvis kødet er god kvali behøver du ikke fedtstof på panden, som selvfølgelig er forvarmet..
3. vend først bøffen når der begynder at komme brun stegeskorpe
4. når stegetermometeret siger 52grader er den medium-rare, som lyder til at være målet..
Velbekomme