Tun steak. hvad kan man spise til?

#1| 0

har sådan nogle bad boys som skal laves imorgen. men mangler lidt info ang hvad jeg skal spise til. Dressing/sovs. Pasta/kartoffler eller hvad siger pn?

09-05-2012 21:07 #2| 8

Oksesteaks?

09-05-2012 21:08 #3| 3
OP
Kunz skrev:
Oksesteaks?


svært ved at læse??
09-05-2012 21:09 #4| 2

Hollandaise og aspargeskartofler :)

09-05-2012 21:10 #5| 0

Jeg ville helt klart foretrække en salat og en bagt kartoffel på siden. Desuden dressing > sovs i dette tilfælde.

09-05-2012 21:10 #6| 0

Risotto m/svampe og stegte grønne asparges.

Og en god Mersault.

09-05-2012 21:11 #7| 1

Hvad siger du, tuz ?

09-05-2012 21:15 #8| 3
joppedk skrev:
Kunz skrev:
Oksesteaks?


svært ved at læse??


Det han siger er at tun, udover at smage af fisk, også er fyldt med tungmetaler.

09-05-2012 21:17 #9| 6
OP

ja og en børnehave er fyldt af børn.. skal vi ik holde os til topic;)

Redigeret af joppedk d. 09-05-2012 21:28
09-05-2012 21:17 #10| 0

Ovenpå tunen ville jeg lægge noget tangsalat, et pocheret æg og kapers. Hvis man er til ansjoser kan de også lægges ovenpå. Det skal selvfølgelig være en stor bøf.

09-05-2012 22:04 #11| 0

Advocado salat og hjertesalat

09-05-2012 22:06 #12| 0

En gang frisk pasta står godt til vil jeg mene

09-05-2012 22:19 #13| 2

Jordskokker skåret i tern og ristet på en pande i smør m. salt + peber. De "grimme" stykker, der bliver tilbage, efter du har skåret jordskokkerne, koger du møre og laver til en puré m. lidt smør, salt, peber... På den måde slipper du for dum dressing/sauce til tunen...

Som garniture tænker jeg blancherede grønne asparges. En frækkert er at finthakke lidt frisk chili og drysse over tunen, det passer bare godt sammen...

Velbekomme :)

09-05-2012 23:41 #14| 0

Nice post Dillerhans.. Lyder fandme svedigt :)

10-05-2012 07:53 #15| 0

Jeg kan godt lide noget crunchy som tilbehør til tunbøffer, da jeg trænger til lidt modvægt til den let "svampede" konsistens en tunbøf har.

Så det bliver ofte nogle kartoffelbåde i ovnen - og måske også nogle stegte, grønne asparges. Kun let stegt, så de stadig har bid.

10-05-2012 08:05 #16| 0

Tang, og gerne masser af det....

10-05-2012 08:29 #17| 0

Nye små kartofler i en salat med spæde blade, rødløg, kapers, rød peber og en olie/citron dressing over

serveret til tunbøffen med en klat grøn pesto, strøet med tern af rød chili (som diller er inde på er det nice til tunen...)

10-05-2012 09:16 #18| 0

citron :)

10-05-2012 10:19 #19| 0

Wok stegte asparges og forårsløg blandet med nudler i en østerssauce.

Tunen vender du i en blanding af soya og honning, og derefter drysses den generøst med sesamfrø og steges.

10-05-2012 10:49 #20| 0

Lyder heeerrrrreeee godt Fromu2me

Jeg har 5 kg tun i min fryser, et helt stykke (siden) af en tun.. Jeg har brug for en syg sav for at lave bøffer af den.

10-05-2012 11:37 #21| 0

hollandaise og asparges kartofler.

10-05-2012 22:30 #22| 0
hestsmolf skrev:
Hvad siger du, tuz ?


Nu ligger det sådan, at jeg ikke ret godt kan lide tun - medmindre det er "på dåse" og spises i en salat/ pitabrød med asparges, tomat, peberfrugt osv..

Så jeg ville pakke tun-bøfferne ind i madpapir, finde en sød kat og nyde synet af katten når den fik lov at guffe tun-bøfferne i sig.

Derefter ville jeg købe noget frisk laks og torsk uden skind og ben, hakke det til fiskefars sammen med lidt springløg, mel, salt, peber og stege nogle fine, sprøde fiskefrikadeller.

Dem ville jeg servere med nye, danske kartofler, slik-porrer (små porrer der først er dampede til de er næsten helt møre og derefter stegt kortvarigt i lidt smør), dampede rosenkål (ja, jeg kan godt lide rosenkål!!!), lidt ovnbagt citron og måske en hjemmerørt dressing af creme fraiche med masser af persille, purløg og dild i :D
Redigeret af tuznelda d. 10-05-2012 22:31
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar