Godt nytår!
Jeg mangler hjælp til valg af rødvin.
Hovedretten er Bøf Wellington med hassselbagte kartofler og rødvinsovs.
Da jeg gerne vil tynde lidt ud i vinreolen, er her hvad jeg kan vælge i mellem.
Håber at PN kan hjælpe, da jeg er helt blank.
Vin til Hovedret???
31-12-2013 14:04
#1|
0
31-12-2013 14:22
#2|
0
jeg er også blank, havde taget #2 eller #7 :) kommer kun med mit bud så jeg kan se hvor langt jeg er fra vineksperterne :D
31-12-2013 15:21
#7|
1
Nr. 1 eller 2 oksekødet har det rigtigt godt med tanninerne i Bordeaux-vine.
31-12-2013 15:55
#8|
0
Mr.8000 OP
Så 1, 2, 7 eller 10...
Skal jeg åbne den 1 time før eller??
Tak hjælpen indtil videre :)
Du skal være logget ind for at kunne skrive et svar!