Weekend = Ølben!

#1| 0

Jeg har sat mig i hoved, efter en ret jeg så i TV, at Ølben med honningristet rugbrød og letstuvet grønkål, skal have et skud i weekenden. Jeg har aldrig hørt om, eller prøvet retten før, men den skulle efter sigende være fra Sønderjylland og stamme fra 1700-tallet.

Erfaringer, tips og tricks?

Redigeret af Igotitall d. 01-02-2013 11:44
01-02-2013 11:43 #2| 4

Efter signe

01-02-2013 11:52 #3| 0

Jeg får ølben efter ca. 11 øl.

Har desværre ikke hørt om den ret du nævner.

God weekend.

01-02-2013 12:26 #4| 0
www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift_land_retter.php?id=7395&rettenhoved=40
01-02-2013 13:00 #5| 0

Tag på Sevel Kro i weekenden

Kroens egnsspecialitet

Ølben

Med grønlangkål og brunede kartofler.

Serveres med hjemmesyltede rødbeder,

sennep og hjemmebagt rugbrød

www.sevelkro.dk/index.php/menukort
← Gå til forumoversigtenGå til toppen ↑
Skriv et svar